- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
#82729984 #13 üzenetére
Bizonyos értelemben nagyon is igaz amit mondtál. Jó, talán nem az őskorba (mint ahogy itt sem a lyukkártyához), de pl az "izomautó" érához simán visszamennék bármikor. Akkor még volt bennük anyag és hosszú távra tervezték őket. ..De hiányzik sok kényelmi dolog, szervo mp3 rádió stb... Itt is van előnye a dolgoknak, soha nem látott szép grafika, újdonságok stb. De valami nagyon fontos akkor is kiveszett belőle amit ez nem pótol. Számomra az, ami a dolgokból kiveszett értékesebb lenne, mint amit cserébe kapok.
Szóval számomra az "ellenpélda" amit hoztál csak tovább erősíti a szemléletet, sőt, még szélesebb tartományban elvonatkoztatva a játékipartól.jerry311 Androidtól ne várj sokkal többet. Nem akarok vallási vitát indítani, de pontosan erről van szó. Java??? egy embedded systemre??? (mert SoC révén beszélhetünk erről)
Következő mi lesz? Nasa vezérlés is egy összegányolt fos virtuál machinen fut?Jó, én meg nagyon C++ "vallású" vagyok, de azt hiszem ezt megtehetem joggal, hiszen itt egyértelmű hierarchia van (asm > C++ >> minden más a sor legvégén)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest