- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomka1118
csendes tag
Tudsz csinálni olya pendrive-ot, ami csak az XML fájl generálást tartalmazza. Én sok ilyen XML fájlt láttam és töltöttem fel és soha nem volt bennük hiba. Utoljára pont egy 22251 által generáltat és gond nélkül felment.
Egyébként meg úgy a fimrware, mint a térképfájl nem kocsihoz kapcsolt (nincs benne semmilyen ellenőrzés, kód, lenyomat vagy bármi, így ha tudsz letölteni máshonnan F11-et, akkor az is fel fog menni. De ez sajnos 2-3 óra, mire a 20+ Gb-ot felmásolgatja.
De közben lehet jönni menni, sőt megállítani a kocsit és másnap onnan folytatja. -
Tomka1118
csendes tag
Elnézést!
-
Tomka1118
csendes tag
Reset eld le a Sync3-at.
-
Tomka1118
csendes tag
Más:
Ha valakinek belső modemes autója van, feltűnt neki, hogy a FordPass-ban már elérhető az őrzési mód is?
Illetve 1-2 hónapja már működik a Local Hazard Infomration funkció is, nekem pl. Focuson.
-
Tomka1118
csendes tag
válasz
oliwire #1870 üzenetére
Avval hogy telefonon használod a navigációt, az mindig a telefon GPS jelét olvassa.
Ennek nincs köze az autó navigáció GPS-éhez.
Valószínű, hogy a telefon az adott pozícióban, a kocsi belsejében nem lát ki jó, még az is lehet, hogy valamiféle tükröződött jeleket gyűjt össze, emiatt van megkeveredve.
1.Próbáld ki a kocsin kívűl, hogy akkor beáll-e.
2. Próbáld ki a kocsiban, nem összedugva a gyári navigációval.
3. Próbáld ki, hogy a telefont felteszed a műszerfal tetejére és úgy közlekedsz.Ezek alapján egy csomó minden kizárható.
-
Tomka1118
csendes tag
Letöltöttem az F10-et, de már ott volt mellette egy 2021-es APP is.
Így két pendrive-val támadtam a kocsit, jó 2 óra volt a teljes másolás.
Minden működik, a 21020-as APP-nak eddig nincs ismert hibája, viszont cserébe jó gyors.
-
Tomka1118
csendes tag
Nem lehet, hogy simán csak feszül a képernyő és a sarka hozzáér a befoglaló kerethez?
Nem ismerem a problémád részleteid, de nekem elsőre ez jutott eszembe.
És miért nem cserélnek érintőképernyőt? Vagy már cseréltek? Vagy?A Sygic nekem teljesen fura, a magyar navigációs hangot vagy nem hallom (normál hang) vagy felolvassa angol akcentussal (speciális hang). Ez utóbbi felolvasást a kocsi saját szintetizálója végzi, nem is a Sygic.
A support meg tanácstalan, nem is értik, mi a problémám...
-
Tomka1118
csendes tag
Nem tudom, nekem a 19200 is ingerkuszob alatt volt.
Talán gyorsabb valamivel és eléggé átformázták a felületeket is.
Megy az AA és a Sigyc, valamint a FordPass is. -
Tomka1118
csendes tag
Felment a 20196, semmi mást nem küldtem mellé.
Újraindult, látszólag minden beállítás megamardt, még a ForScan állításaim is.
Működik. -
Tomka1118
csendes tag
Leginkább az alatta felsorolt fájlnevekből lehet kihámozni a verziókat.
-
Tomka1118
csendes tag
Gondolom ami a pendrive-on táláható telepítő fájl ban leírásra került.
-
Tomka1118
csendes tag
Hi,
megjelent a 2019-os Apps és valami új térképverzió is, most kétféle F9-et is lehet választani.
Az utóbbit nem, az előbbit rápróbálom a FoFo-ra. -
Tomka1118
csendes tag
3.3 / 19.052 /f7 ről
Most 3.4 / 19.200 / f9
Erre a 19.200 ra mondják hogy elég stabil már.
-
Tomka1118
csendes tag
Én előtte a Car Connected verziót letöröltem. Volt olyan állapot, hogy a telefonon mindkettő fent volt, de még akkor sem működött...
-
Tomka1118
csendes tag
-
Tomka1118
csendes tag
4-es, már a kiemelt navigációs modell.
Mindkét termék (GPS és Car connected is) a Sygic hez tartozik, ezért n jelöltem külön.
-
Tomka1118
csendes tag
Miután senki nem ellenkezett, nekiálltam a szoftverek frissítésének.
Első próba a Cyanlabs féle letöltés volt de az valamiért nagyon lassú fajlmuveleteket eredményezett, nem bírtam kivárni.
A hagyományos direkt letöltés sokkal gyorsabb és utána is konnyebben mozgathatóak a fájlok. Fura, nem is értem. De mindegy.
Aztán megcsináltam a 3 csomagot és feltelepítgettem őket. Fura amikor addig kell menni a kocsival ameddig kész nincs.
..Így most lett egy 3.4 -es navim, megjelent a Fordpass kapcsolatom is a manüben, illetve felmentek az F9 térképek és a kapcsolódó hangok.
Ami érdekesebb hogy írtam levelet a Sygicnek hogy akkor hogy is van ez a navigáció dolog az Android 10 Sync3 viszonylatában...
Azt a választ kaptam hogy miért nem próbálom ki a GPS navigáció nevű alkalmazást?
Mondom, hogy azért mert tudtommal az nem működik a Sync3-mal.
Na erre jön a válasz hogy hát dehogynem működik vele
Na letöltöm telepítem és láss csodát tényleg megy mint a karikacsapás.
A vége az lett hogy a kifizetett licencemet átkonvertálták erre, elvileg a két termék ugyanazon az áron megy.
Utolsó: forscan en keresztül pár dolgot be tudtam állítani pl. a szinsemát is. De sajnos a 3.4 hez nincs még meg az uj semaleíró, igy most nincsenek meg a színes menü gombjaim. Valaki ebben előttem jár már?
-
Tomka1118
csendes tag
sziasztok,
a Sigyc továbbra sem működik, "Waiting for Device" van... Android 10-es telefonnal.
Ami viszont ennél izgalmasabb, én is eljutottam a CyanLabs alkalmazáshoz.
Ebben most elérhető a 3.4 20136-os verziója és a hozzágomobolt F9-es térkép + reformattal indítja az egészet. Elvileg teljesen önjáró, a csomagot kimásolja, fájlokat létrehozza...
Meg merjem én ezt küldeni, 1 db 32Gb-os pendrive-ra mind felmásolva?
-
Tomka1118
csendes tag
Köszönöm a hasznos tanácsokat. Most itt tartok:
Kocsival hazamentem, persze szakadó esőben és dugóban ahogy azt illik. Ott nem tudtam rávenni hogy a Sygic elinduljon, de az AA-n keresztüli Waze teljesen jól tette a dolgát.
A Sygic látvány világa tetszik és nem vagyok Google párti így akár meg is venném. De hogyan fog működni Android 10 alatt. Az A10 nem új dolog, nem is értem miért nincs erre már megoldás...
A másik bajom specifikusabb hogy ezt az autót már korábban beregisztrálták a FordPass ba igy most nincs hozza teljes jogosultságom ... Nyomtam master resetet a Sync 3 on, de nem lett jobb. You dont have permission try again later. Valami ilyesmit mond.
Javaslatok?
-
Tomka1118
csendes tag
Ja,
és köszi mindenkinek a válaszát.
-
Tomka1118
csendes tag
Elmegyek, felpróblom a Sygic-et a kocsira. Ha jó, akkor lehet megveszem (a kocsit).
-
Tomka1118
csendes tag
Sziasztok,
új vagyok a Ford világban (Reanult-ban tudok segíteni) és a kérdésem a navigációra vonatkozik.
2019-es Ford Kuga a kinézett jármű és hiába küzdöttem, nem tudtam rávenni a kocsit, hogy valós idejű forgalmi adatokat adjon nekem. Itthon vettem észre, hogy hiába engedélyeztem a FordPass alkalmazásban és a kocsiban is connected volt, elfelejtettem engedélyezeni a BT-n keresztüli internet megosztást. Ha ezt bekapcsolom, akkor fog mutatni adatokat?
A másik kérdésem a Waze. Telepítve az Android-os telefonon (a kocsit le kell frissíteni, mert VIN-re kiírja, hogy talált frissítéseket) és akkor le tudom cserélni a gyári navigációt erre a Waze-re, úgy ahogy a képen látom?
Köszönöm, ha válaszoltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest