Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Nekem ma jött mail a ford-tól, hogy új frissítés van. Ezek szerint ez az új benne
..."Örömmel értesítjük, hogy elérhetővé vált az autójába beépített SYNC 3 információs rendszer és szórakoztató központ legújabb frissítése, melyet most ingyen letölthet online felületünkről.
Újdonság, hogy a SYNC 3 rendszer legújabb frissítése már a Waze és Sygic alkalmazásokkal is kompatibilis, ez által Fordja az Ön okostelefonján keresztül gond nélkül tud kapcsolódni a legnagyobb közösségi alapú navigációs szolgáltatásokhoz.""Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Hát ez érdekes....
Én felraktam ugye a legutóbbi huszon gigás update-t, majd kis ügyeskedés után meglett az XML fájl is, amit feltöltöttem a Ford. hu ra még délelőtt. Ki is írta, hogy ön a legfrissebb verziót használja. Délután mondom meglesem a Ford oldalon, hogy felajánl e még valamit...... Erre alvázszám beírás után, most ezt a 8 gigás valamit adta fel, amit tegnap fel is raktam kb 30 percig tartott. Nincs XML fájl, de ma este megint eljátszom a javító zip el az okosságot.Létezhet, hogy alvázszám szerint eltérőek a szoftverek az autón azonos típusoknál?
Te is alvázszámot írsz az oldalon mikor keresed a frissítés? Vagy csak 2018 as kugára keresel rá?Arra gondolok pl, hogy mondjuk az enyém májusi, a tiéd pedig szeptemberi, és ezért nekem 1 el több frissíteni valóm van, ezzel lesz az én fejegységem ugyanaz, mint a tied.... Lehet ezért látok én, és te nem, frissíteni valót. Vagy ez teljesen hülye gondolat részemről?
[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Van a beállítások menüben, a navigációt kiválasztva azon belül az útvonal beállításai pont alatt választási lehetőség az első azt hiszem....( Avoid motorways) No, onnan vedd ki a pipát, mert az az a menüpont, ahol az autópálya elkerülését kéred tervezéskor."Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest