Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
-
amargo
addikt
válasz
julius666 #30 üzenetére
A csavar az egészben, hogy október-november tájékán 2x is folyattak már vizsgálatot, amikor mindent rendbe találtak. Értesülések szerint, most is időben megkapták az iratokat.
Továbbá az sem mellékes, hogy aki megírta a vádakat annak a felesége egy volt alkalmazott volt (ezeknek utána lehet nézni). Talán így kilehet következtetni, hogy az alapító (MÁV) ellen is irányulhat ez az egész. -
Vins
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #7 üzenetére
Egyszer azt hallottam egy ismerőstől, hogy egy tárcsás indítás az állomáson 8e+áfa
-
julius666
addikt
Mindenesetre érdekes, hogy pár hete vannak napirenden az ilyen jellegű hírek.
Mennek a balhék cirka 6 éve. Több politikus is előzetesben ül kormányzati oldalról (főként önkormányzati képviselők), de sok ellen folyik jelenleg eljárás. Az hogy az általad figyelt médiumok nem mindig hozzák le ezeket a híreket, nem azt jelenti hogy nincsenek.
Nem politizálni akarok, csak kijavítani a téves állításodat. De én itt be is fejezem, mielőtt ban lesz a vége -
mr.geeZ
aktív tag
Naigen, de amikor az R betű alsó kis szárát kell nézni, akkor a 'teljesen más' azért erős.
Nagyon sok arculati hasonlóság van, a tipográfia szintén azonos. A logó pedig szinte csak el van forgatva, invertálva, telítve, színe kicsit más, mintha csak szerkesztették volna az egyiket. -
mr.geeZ
aktív tag
Csak nekem tűnik fel a céglogó és betűtípus erős hasonlósága a prohardver logójához?
-
hemaka
nagyúr
kiborult a bili itt is...
-
amargo
addikt
Kíváncsi vagyok mire ment ki ez az egész.
Publikus a fizetési lista én ezt nem mondanám kirívóan magasnak. Hona gondolom itt is jár a gépkocsi, stb támogatás még. -
New Life
aktív tag
Welcome to Hungary!
-
Himym
senior tag
Egy ilyen házkutatást nagyaon nagy nyugodtsággal a FiberNetre is rányomhatnának mert nagyon katasztrófális egy Cég.
Kijárna nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
moha21
veterán
Szar, mocskos banda. Bocsánat!
-
FixY67
senior tag
Nem csoda, tudatos időzítés. Ha itt valóban bűncselekményekről van szó, akkor az azokat jelentőket is jó alaposan seggbe kéne rúgni, amiért eddig hallgattak róla. Azért azt senki ne akarja bemesélni nekem, hogy mintegy varázsütésre derült ki ennyi minden.
Mi több, simán el tudom képzelni, hogy kb. a vádak fele szimpla rágalmazás, ami utóbb vagy kiderül vagy nem. -
Vins
csendes tag
röhej...évek óta sejthető a sok simlis dolog ( nem csak itt ) el vannak késve szokás szerint.
-
BKV botrány után már meg sem lepődöm. Durva dolgok vannak ebben az országban.
-
dabadab
titán
Igazán közvetíthetnék twitteren
-
FixY67
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy mindebből mi igaz és mi a szimpla politikai szarkeverés...
-
shev7
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
eppen itt volt mar az ideje....
-
Mr.Csizmás
titán
lesz még itt borulás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest