Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz gooool #135 üzenetére

"Ja és most toltak elém egy szerződést, amivel hatalmas pénzekkel húznának le, ha én netán fel merek mondani.": azt ki kellene fejtened, hogy milyen esetben húznának le hatalmas pénzzel.
    "a munkám végzéséhez kötelező oktatásokra való eljárásért százezreket követelnek rajtam az kicsit sok az én értékrendemben.": tehát ha a cég tanfolyamra küld, és utána meghatározott ideig elvárja, hogy nála dolgozz, az nem kifogásolható. teljesen normális, hogyha a cég belefektet a képzésedbe egy halom pénzt, azt ne máshol kamatoztasd. ennek örülnöd kellene.

ha nem erről van szó, a más esetekre való kártérítés emlékeim szerint az mt-ben szabályozva van, tehát attól eltérni nem lehet. ha teljesen értelmetlen indokokkal akarnak tőled rakás pénzt lehúzni, akkor röhögd ki őket.

szerk: az ordibálás más tészta, annak az elején kell elejét venni, mert ha megszokják, mindig baj lesz belőle. az első ordibáláskor oda kell állni az illető elé, és közölni vele, hogy ezt még egyszer ne merje, mert baj lesz.

Új hozzászólás Aktív témák