Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Insolent
aktív tag
Jelenség úgy kezdődött hogy rendszer belassulás, a gép kikapcsolás után bekapcsolás már eldobálta a fájlrendszert a C-n és mindig backupoltam, a rendszert, ezt kb 4 alkalommal játszotta el. Én marha nem is gyanakodtam, rá hogy tönkre mehet, de megtörtént, PQ és Paragon is látta kvázi a rajtalévő NTFS táblát csak törölni, módosítani nem tudtam.
Gondoltam frimware ápgrédelek, azzal be is tette a kulcsot végleg az SSD-nek, pedig tényleg a hozzávalót szedtem le, be bootolás program indítás majd upgrade elkezdés és kb a negyedénél faild hiba majd kilépés ennyi. Utána már teljesen más néven mutatkozott be a BIOS-nak, gondolom a vezérlőjének a nevét olvasta ki,és a vicc a PQ és a Paragon is 4Gb formázatlan kapacitást mutatott amit nem tudtam formázni, Supertalent 32Gb-os csoda volt.
Később nem próbálkoztam az újbóli ápgréddel, hanem jól kimérgelődtem magam és vettem egy OCZ Agility 2-t.Szerintem majd valamikor kap egy százas szöget és falra akasztom.
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
Új hozzászólás Aktív témák
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- WD My Cloud Mirror Gen2
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest