- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali gép vásárlás segítség.500e körül
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen széket vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #37 üzenetére
Gyorsan rákerestem Youtube-on HD minőségben:
Usando o Windows 8 por 30 minutos no desktop
10 percnél látszik, hogy minden csak nem átlátszó, és mindenhol ezt látom, akár képet nézek, akár videjót
-
Male
nagyúr
válasz
Cathfaern #29 üzenetére
Nekem azért úgy tűnik egyelőre, hogy ők de, erre a 90%-ra számítanak...
Én itt lepődtem meg, hogy külön jön, és talán nem is az lesz a neve, mint a desktopnak... akkor meg már minek ennyire alappá tenni a Metrot a desktop verzión, ha nem akarják erőltetni? Szóval szerintem de, erőltetik nagyon desktopon ezt.
Lesz a tabra szánt verzión is hagyományos desktop? Erről nem hallottam... van valami link?
-
Male
nagyúr
válasz
Cathfaern #24 üzenetére
Ha nem akarják desktopon ezt erőltetni, csak tabokra készül, akkor miért is jön másik Win a tabokra?
...vagy miért ez az alapértelmezett felület desktopon?
...vagy miért csinálták meg úgy, hogy amint rákattintasz a start gombra, átdob a metro felületre? Bár ebben már egyáltalán nincs is start gomb a hagyományos felületen.
...miért mondanak olyanokat, hogy minden gépnek érintőképernyője lesz hamarosan?
Szerintem itt inkább te nem látod a mögöttes koncepciót: a desktop piac csökken, nekik ott van hatalmas részesedésük. Hogy túléljenek, el kell érniük, hogy az új piacon (tab, telefon) is az ő szoftverüket akarják az emberek. Ehhez az kell, hogy a felhasználóikat rászoktassák a saját új felületük használatára (megszokták, ragaszkodni fognak hozzá máshol is). Mivel tabra / telefonra alkalmatlan a jelenlegi desktop, így a másik irány járható csak: desktopon, kihasználva a meglévő piaci fölényüket, el kell fogadtatni a felhasználókkal a tabos/telefonos felületüket... megszokottá kell tenni. Ehhez első lépésben az új winben alapértelmezetté teszik az új felületet, de hogy ne legyen akkora felháborodás, könnyebben váltsanak az újra, még meghagyják a hagyományos felületet. A következő winnel jön a következő lépés, a hagyományos desktop teljes eltüntetése (max XP mód szerűen megmarad).
...3-4 év múlva meglátjuk melyikünk látja jól, hogy mi is a cél ezzel a metro felülettel desktopon...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android dual SIM okostelefonok
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest