- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"Én itt lepődtem meg, hogy külön jön, és talán nem is az lesz a neve, mint a desktopnak..."
Kénytelen külön nevet adni neki, mert különben az egységsugarú user megveszi a desktop Win8-at, és csodálkozik, hogy nem tudja felrakni a tabletére."Szóval szerintem de, erőltetik nagyon desktopon ezt."
Persze erőltetik, mert azt akarják, hogy az emberek szokják minél jobban, mert az a cél, hogy az MS megoldását szokják meg (és a win-es tableteket, és a wines okostelefont vegyék). De valós használatban, ha el akarod kerülni, akkor az esetek 90%-ban nem fogsz találkozni vele."Lesz a tabra szánt verzión is hagyományos desktop? Erről nem hallottam... van valami link?"
[link]GoodSpeed:
Én csak a developer verziót próbáltam, de emlékeim szerint ott (a megfelelő vga driver felrakása után) ugyanúgy nézett ki, mint a Win7. De javítson ki valaki ha tévedek, vagy változott azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest