Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Hát, aki követi az FF-játékokat az tudja, hogy ennél kevésbé "Final Fantasy-bb" trailert nehezen lehetett volna összerakni.
Bár gondolom ez pont azoknak szól akik nem ismerik a sorozatot. -
KaitouP
nagyúr
-
tuki2200
senior tag
Ja baromi szar ember csak mert rappel az nem baj h életre hívta a marshall mathers alapítványt meg több egyebet is ami a szülőhelyén rászoruló fiataloknak ad ingyen kaját meg állja a tandíjat, elton johnnal közösen az egyik legnagyobb pártolói az AIDS kutatásnak és stb...
-
lmno
őstag
"amelyhez sikerült egy nagyon oda nem illő zenét választaniuk a készítőknek."
Azt kifelejtetted, hogy szerinted -
RIC5I
tag
Kik vagyunk ? Final Fantasy rajongók
Mit akarunk ? FF XV-t PC re
Mikor akarjuk ? Minnél elöbb !!!!!!!!!!!!!1-2 helyen lehetett volna ritmikusabb a vágás és tlaálhattak volna esemény dúsabb elemeket de nekem tetszik nem tökéletes és nem is kirobbanóan jó de nincs vele gond
-
zone
őstag
A filmbe is nagyon beillett az Audi R8...
-
derapo
tag
Én nem szeressem a Eminemt..de ez jó.
-
Várom hogy kipróbálhassam majd.
-
okibots
aktív tag
Nekem nem jött át, valahogy nem illett oda ez a zene. De a játék maga nagyon is foglalkoztat, karácsony tájékán be kell majd ruházni rá, jó időtöltésnek mutatkozik a mákos hajtott evése közben
Nem baj, legalább eszembe juttatta a régi szép időket, mikor még Eminem-et és D12-et hallgattam, mostanában nem szoktam ( inkább Avenged Sevenfold, Five Finger Dead Punch,Disturbed és társai mennek
)
Mindegy, megyek is meghallgatom Eminem feat Royce Da 5'9 Fast Lane című számát. -
pr0bi
senior tag
FF XIII alatt Leona Lewis szólt, valami populárisabb számmal fel kell kelteni az érdeklődést.
-
szupermacs
veterán
Gyúrtak még valamit a maradék marketingre szánt pénzből?
(#5) .LnB: Telepi gyerek vagyok és az ucca nevelt fel. Neszórakozzá má ilyesmivel, hogy ez neked nem zene. Csak nem értesz hozzá. Keménynek kell lenni az ilyen thug lájfhoz.
-
KaitouP
nagyúr
Ú ne is mond... nem egyszer futok bele ilyen taknyokba, ott a kezébe a telefon vagy a BT -s hangszóró, aztán üvölt belőle ez a gusztustalan, hányadék, zenének nem nevezhető fos. Fognám aztán ott verném szét a hülye telepi fején.
(Semmi gondom amúgy a lakótelepen élőkkel, félig én is ott töltöttem a gyerekkoromat.) -
KaitouP
nagyúr
Furcsa mert a rap zenéért én sem vagyok túlságosan oda, a magukat "rappereknek" nevező magyar csodabogaraktól meg egyenesen hánynom kell. Meg az amcsi nigger majmoktól is, akiknek a dumája másról sem szól csak a néregdrága autókról, sok pénzről, meg a sunciról.
Viszont Eminem más. Az ocsmány trágár szövegei ellenére nagyon nagy igazságokat tud mondani, és ezt szeretem a többnyire dallamos zenéjében.Viszont a játékot, és Eminemet nagyon nem tudom összeegyeztetni, ha ez lett volna az első trailer a játékból anno, és ez alapján vásárolnék, biztos nem vettem volna meg.
-
KaitouP
nagyúr
Na jó, ezzel kicsit túl lőttek most... Szeretem Eminemet, annak idején a CoD Modern Warfare 2 trailere a Till I Collapse című számával nagyot ütött, de így volt a BO1 vagy a Ghosts trailer is. Egy ilyen jellegű játékhoz, mint a CoD is, elmegy.
De. Mi köze Eminemnek egyáltalán úgy önmagához a Final Fantasy-hez? Egy olyan játékhoz, amihez többek között olyan MŰVÉSZ szerzett zenét mint Nobuo Uematsu? Olyan műveket, amik a játékvilág legszebb dallamai közé tartoznak? Sehogy sem fér nekem össze a káromkodós rap zene, meg az előbbi. Túlerőltetik ezt a trailer dolgot.
-
.LnB
titán
Persze.. még ki is kell hírezni.. [link]
Nem volt elég a tegnapi, mikor egymás után háromszor néztem végig újra és úrja.
-sponsored by Zewa Softis
Remélem mihamarább bejelentik PC-re. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest