Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
3-ban taktikázni is elég nehéz volt, mert az ellenfél csak ütött és ütött de alig fáradt...így jött az a taktika hogy én ütöttem és a legnehezebb fokozaton is elég könnyű volt már a játék ha belejött az ember, növelhetnék egy kicsit a nehézséget. A másik dolog a nagy sztárnevek könnyed legyőzése volt, előfordult hogy egy ismeretlen névvel megizzadtam, majd egy sztárt 3 menet alatt lenyomtam. Amúgy nagy játék, ha nem csak a grafikát javítják akkor etalon lesz.
-
heihachi
addikt
Csak annyi bajom van vele, hogy ilyen jeleneteket ekkora emberektől a boxban sose látni. Szóval ez valami fantasy box
-
puttputt
őstag
Mobilra is megjelent a 2-3, ez azért picit már más
-
adalbert1
veterán
Ahhh, szereznem kell egy next gen (ill. inkább már mostani gen). konzolt...
A 3-at is nagyon éltük haverral egymás ellen nála, de ez még durvábban néz ki... -
Hát nekem is leesett az állam.
-
Dé
aktív tag
tyűha.
elég jól néz ki. Főleg mikor kispriccelt a vér a szájából meg az izzadtság -
littlelion21
addikt
Hát ez tényleg besz*rás...
-
nrgia
őstag
Hát igen...a 3 sem volt kutya, de ez
-
m1sk4r
aktív tag
Ennek tényleg ilyen lesz a grafikája!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új videót láthatunk a Fight Night negyedik menetéről.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- PlayStation VR2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest