- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
jó lesz ez
-
Gude
senior tag
Ha lesz rá lehetőségem, mindenképpen megnézem
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
adalbert1
veterán
Igen? Akkor ez jól elkerülte a figyelmem... Mentségemre szolgáljon hogy mikor meglett egyből el is kezdtem a karrier módot Iron Mike-kal, mindenféle beállítást mellőzve . Mondjuk hangulatban szerintem elmaradt a 3-tól (vagy ott inkább az újdonság varázsa volt jobban jelen), miután megnyertem a karrier módot (talán 50 meccs után) már nem igazán volt kedvem játszani vele.
-
heihachi
addikt
Eddig is át lehetett a 4-et állítani, hogy a gombokkal működjön. Egyébként olyan hűde nagy változást nem látok a 4. rész irányításához képest, csak annyit, hogy egyszerűsödött, ami nem feltétlen jó szvsz, de attól a játék még lehet jó. Egyébként a 4 igen jó játék volt, de azért van mit fejleszteni a köv részre, szóval én reménykedem, hogy tudnak előre lépni, főleg a ringen kívüli dolgokban.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Tituka
senior tag
jónak ígérkezik...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
adalbert1
veterán
Nekem az egyik leesett áll keresős élményem volt mikor a Fight Night Round 3-t először láttam Xbox 360-on, később be is szereztem és a 4-et is. Ha teheted próbáld ki/nézd meg valahol őket.
A hírhez annyit, hogy annak örülök hogy egyszerűsítenek az analóg karos ütéseken, viszont az nem tetszik hogy gombokra is kirakják az ütéseket, eddig csak a haymaker és könyöklés/fejelés volt gombon...
-
Gude
senior tag
Még sosem próbáltam ilyen gamét....Jól néz ki
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest