- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
A felét sem értettem annak, amit leírtál, én a játékos szemével nézem a dolgokat, és eddig semmi olyat nem láttam konzolon, amit egy mai pc ne tudna megcsinálni a GYAKORLATBAN. Az új COD kimondottan úgy néz ki, mint a tavalyi, vagy tavalyelőtti, és tudtommal a BF4 is PC futott, ami magáért beszél.
Nyilván sok szoftveres újdonság van az új konzolokban, amik bizonyos folyamatokat felgyorsítanak, dehát ez egy célgép, ami csak bizonyos programokat használ és azokra optimalizálták.
A hardverben is vannak finomítások, de akkor is pc-gyártók pc-alkatrészeit használták fel, optimalizálva, kötött alkatrész-konfigurációban...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az EA egy Twitter üzenetben erősítette meg, hogy csak Xbox One és PS4 platformokon kapja meg a Fifa 14 az Ignite engine-t.
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest