Hirdetés
- Mini PC
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
4xxxért vettem a xiaomit, 10000es, jó ára volt. Viszont legalább tudja ami rá van írva. Szoktam látni 10000es, sőt néha nagyobb termékeket ugyan ebben a méretben, hasonló magyar árral vagy még kevesebbért. Olyankor mindig gondolok a laikusokra(én is beszoptam...) hogy bázzeg a nagy számok hatalma és csodát remél. Haver vett valami csoda 20000est 3000ért, aztán próba után csodálkozva kérdzte, hogy de miért csak 1,5szer tölti fel a telefonját? Az én is beszoptamhoz: gsm boltba mentem be, hogy kellene nekem power ban, ami minimum 2szer feltölti az i5st. Kaptam is 10000ért egy Xiaomit ami ugyancsak a 10000es változat akart lenni. Otthon aztán próba után kiderült, hogy kb. 1,5szer képes feltölteni a telefont. Így aztán rákeresve erre a típusra derült ki, hogy egy hamis sz@rt kaptam, irreális áron. Aztán megvettem az eredetit, és azóta is szuper.
-
A simához képest, nekem simán megéri azt a plusz négyezret. Majd annak a videóját is felrakom.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Xiaominél nem akkor?
5600ft volt a 10.000-es. qc2, bár kerülöm a gyorstöltést. Van 3-as is nem sokkal többért.
-
Irreálisan drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest