Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
hogyan öl a játék? túlhevíti a gépet, úgy darálja az olvasót hogy a mechanikája elmegy? nem nagyon tudom elképzelni.
szerk: már rájöttem mi a probléma... ez sztem a sony hibája.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Szar ize van és meghalsz tőle de kurvaolcsóóó...
Hát, néhány "vodka ízű szeszesital" megnevezésű zsebrakétával is ez a helyzet, mégis veszik. Szóval nem tartom én annyira nagy hülyeségnek ezt a hypo-átcímkézős hadműveletet
-
Def26
félisten
Lámák.
Egyébként szvsz a Cell bonyolult programozása okozhatja a problémát.
Még ilyen eseteket a ps3 -al, még még.
-
Sirandrish
legenda
Kurvajóóóó...
Akkor én kitalálok egy olyat hogy a Hipót adom el Coca Colaként 120ft/liter áron...
Szar ize van és meghalsz tőle de kurvaolcsóóó...
Beszarok..komolyan.. -
h-yle
addikt
"Felmerülhet a kérdés, hogy a hiba miért csak a PlayStation 3-as verziót érinti? Amennyiben valóban a Square Enix a hibás a dologban, és a játékkal van a baj, akkor vajon az XBOX360-as példányok miért nem teszik tönkre a Microsoft konzoljait?"
Ez komoly kérdés? Nyilván platformfüggetlen konzolölő kódot akartak a játékba tenni, de mivel nem értenek a box programozáshoz, így egy bug miatt csak a PS-eket öli.
Helyesen a fenti rész: Felmerülhet a kérdés, hogy a hiba a a konzol szoftverében, vagy a Square Enix játékában van-e. Amennyiben a Sony a hibás a dologban, és nem a játékkal van a baj, akkor vajon más játékok esetében miért nem tapasztalt senki hasonlót?
Egyébként boxra sem olyan drága a játék. Én nemrég vettem 20 fontért egy gyűjtői kiadást. A sima 15font körül már beszerezhető. mondjuk az tény, hogy ez nem 500 yen, de legalább nem teszi tönkre a konzolt.
-
blazsey2
senior tag
Mondjuk ugyan én sikeresen végigjátszottam hiba nélkül [link],de azt nem értem hogy miért nem adnak ki hozzá egy javítást ahelyett hogy egymásra mutogatnának.Ezzel sikeresen lejáratják magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Mivel újabban nagyon sok probléma merült fel a játék PlayStation verziójával kapcsolatban, ezért a kereskedők óriási mértékű leárazással igyekeznek megszabadulni a készleteiktől.
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabil pályára állt az Android 16
- Steam Deck
- Hosszabb bemutatón nézhetjük meg, hogy milyen lesz az Atomfall
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest