- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Na, végre itt vagyok. Nem volt egyszerű megtalálni a topicot, de sikerült.
Tegnap sütöttem készre a második pizzát, ami a jégen várta sorsának beteljesülését.
Azt már tudtam, és látható is, hogy alig van rajta valami. A sajt hiánya nem érdekel, nem szeretem. Viszont tettem rá paprikás szalámit félbe vágott szeletekben, és amit a múltkor elfelejtettem, bőségesen telenyomtam csípős ketchuppal.
Irány az előfűtött gázsütő.Előzőleg közel húsz percig sütöttem, soknak bizonyult. Okulva a dolgon öt perc után percenként lestem rá. Kilenc percnél "bizsergett" a feltét, és bár testszínű volt a tészta, kiszedtem a sütőből.
Jól döntöttem.
Egy perc nem telt bele, a széle enyhén barna lett, és kellemes illat volt érezhető.
Négyfelé vágtam, nyúlt az a kevés sajt, amit nem sajnált róla a gyártó.
Szóval előfűtött gázsütőben kilenc perc az ideális sütési idő.1., Legközelebb tényleg pörköltöt, vagy valami drasztikus tuningot teszek rá. Soványka az eredmény.
2., Teszek majd rá hagymakarikákat is, meg fokhagymát is aprítok rá.
3., Aki ezt erősnek értékeli, annak fogalma sincs arról, hogy mi nevezhető erősnek. Enyhén csípős, nem több. Sebaj, a következőre rámorzsolok néhány macskapöcsű paprikát.Este benyomom a maradék két szeletet, aztán ha a Lidl felé járok, talán veszek utánpótlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light 2
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest