- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Erre a cuccra én sem költenék...leginkább semennyit.Ettől függetlenül a szigoruan szubjektív véleményem:a vízhűtés elsősorban hobby,ráadásul nem olcsó.Másodsorban vannak vitathatatlan előnyei-pláne egy gyári,nagy álltalánosságban szar hűtőhöz képest.Mondjuk annál többet ér még egy olcsóbb,normális léghűtő is.De akár a cikk témája is.Nem akarok senkit téríteni,de azt hiszem erősen ingerküszöb függő,hogy pl egy gyári hűtő mennyire... Khm....tökéletes.Mint írtam,ez az én véleményem,nem vita indítónak szánom.De egy normális hűtésre pénzt áldozni nem feltétlen értelmetlen.A mennyit érdemes és lehet viszont egy másik téma sztem...
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Cefet
aktív tag
válasz m0h0senator #22 üzenetére
Na szerintem pont arra nem fogsz Te saját magad vizet tenni...
# 21 Szerintem is...
[ Szerkesztve ]
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
Cefet
aktív tag
válasz NewHope88 #19 üzenetére
Mer' a vizes blokk alatt jár ám a levegő...
Csak azt akartam mondani, hogy nem kell 1 kilós réztömb már ahhoz, hogy meghűts egy modern procit.
Egy kicsit túl van hájpolva ez az egész. A szereléssel kapcsolatban: olyan típust kell választani, ami alatt elfér, aminek el kell. Ha sokat kell szerelni a gépet, akkor érdemes maradni a gyári hűtő mellett, mert azt nagyon egyszerű kiszedni. Ha nem kell sokat szerelni, akkor meg tökmindegy, mert egyszer összerakod, azt jóccakát. Egy előnye van a víznek, a csend. Viszont átlagos használat mellett (értsd: nincs szénné húzva) pont elég akár a gyári hűtő is... 4770K procim van gyári hűtővel, és csak indításnál hallani, hogy felpörög. 50k-t nem költenék feleslegesen a semmire. Peace.Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
fecke78
senior tag
Nekem a sima van noctua ventikkel , semmi gond velük , csak nehéz takaritani
-
-
devast
addikt
Mert az egész gyakorlatilag hülyeség. Egy PC belseje nem igazán dísz, ha telerakod csillagszóróval meg karácsonyfadísszel akkor sem lesz az, max gyerekeknek tetszik. Ez kb olyan mint a világító talpú cipők...
Mellesleg meg ha megy a gép, akkor úgyis a monitort nézed az ilyen fényár jobb esetben zavaró roszabb esetben alig látod a monitort tőle. Ha meg ki van kapcsolva....[ Szerkesztve ]
-
Cefet
aktív tag
Hát, nem tudom kell-e (szükséges-e) CPU-ra vizet tenni? Pláne 240-es radiátorral? Alig melegszenek, egy jobb hőcsöves hűtő is simán elbírja, majdnem hangtalanul. Amire érdemes, az a GPU (VGA). Arra építettem én is, mert már zavaróan hangos volt, és persze forró is. Nem mai darab, Tahiti magos 7870, de amíg szolgál (120 fps a WoT-ban FullHD-ban), addig nem veszek másikat. A GPU blokk eBay-es kínai, a szivattyú szintén, a tartály home made plexi, a radiátor igazi inyencség: Renault Thalia fűtő radiátor. Most csend van, ha megy a gép, a GPU meg nem megy 55°C fölé. És az egész nem volt 20k.
[ Szerkesztve ]
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
Lacc
aktív tag
Ez az RGB fobia vagy RGB gyulolet fetish egy uj hype, vagy netes kihivas? Nem egy PH-st lattam mar hogy eleg sok RGB-vel kapcsolatos hirben folyton leirja ezt a gyuloletet, vagy velemenyet.
-
Segal
veterán
válasz m0h0senator #7 üzenetére
A corsair megoldasa eleve az egyik legdragabb a piacon plusz ugye az rgb felarat is meg kell fizetni.
Nem veletlen kerestem en is vegul a hasznalt 3 honapost de ezt te tudod a legjobban.
Ennyit nem er az teny.
Amugy ez az "igazi" fejlesztes.
Tulajdonkeppen annyi tortent hogy a sima ventillatorokat kicsereltek a mar eddig is kulon kaphato rgb verziora es kesz is az utod[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
alpha_2
csendes tag
Hát ez sem az én termékem.
laptopot keresek
-
Skynet258
veterán
Én a hangtól félek kicsit mert ez a mániám, most egy bequiet Dark Rock 4-esem van a hang miatt, de elég böszme darab (és ez még csak nem is a Pro). Volt már vízhűtésem de a pumpa ciripelése zavart (mellettem van a gép fent). A Maglev ventik miatt bizakodó vagyok, a pumpát meg max leveszem alacsonyabb fordulatra. Csak az ára lesz a kérdéses... a te verziód fut most 45k körül, ez meg lesz vagy 53-55k sztem.
-
Segal
veterán
Nekem a sima valtozata van amibe csak a pumpa vilagit. Nagyon jo huto ajanlott.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Skynet258
veterán
Leszarom én veszek egy ilyet.
-
enginev3.0
félisten
Vagy csak simán űző
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Lacok
őstag
Inkább fényhozó.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
snecy20
nagyúr
Lenne aki a fényűző helyett más jelzőt használna.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest