- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz chrisnagy13 #46 üzenetére
Nem tervezek komoly beruházásokat, inkább az értékállóság, illetve a megbízhatóság a cél minden megvásárolt komponenst illetően. Ajánlottátok az AX szériát. Mivel nem vagyok túlzottan otthona tápok világában, megkérdezném: miben jobbak, mint a TX sorozat?
-
04ahgy
nagyúr
Igazad van.
A Corsair CX 430-500-600 tápokban választott CWT bél az, ami nem annyira jó. Az sem a CWT miatt, mert egy 0,67-szeres teljes adattáblát érintő szorzó után teljesen korrekt táp lenne az is.
CWT csak azt adja el, amit a Corsair kér tőlük.Tehát, úgy értettem a hogy a VX550-beli VCWT bél a naggyon jóóóó.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
veterán
válasz chrisnagy13 #44 üzenetére
Ez megnyugtató, de kérdés, hogy - mindezek ellenére - mennyire jövőtálló megoldás a kisebbik modell. Néhány évig nem szeretnék tápot cserélni, a grafikus kártyák viszont előbb-utóbb kihullanak a rendszerből.
-
veterán
Én most állok tápvásárlás előtt, és pont az előző generációs TX szériát nézegettem. Igazából a 650-es / 750-es között vacillálok. Szívem szerint a nagyobbat venném, de nem tudom, kihasználnám-e majd. A távlati tervekben valamilyen hatmagos AMD processzor + HD6870 CF kombináció van kilátásban. Szerintetek?
-
Sontir Fel
őstag
Nekem az előző generációs 750tx van, csak a modularitás hiányzik egy kicsit, de azért tudok aludni éjszakánként
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
paprika
aktív tag
Nekem Hx 450 van a gépemben . Le is kopogom nagyon jó kis táp. A tuningot simán veszi ,se nem hangos se nem meleg. Annó szemezgettem az Enermax Modu 82+ al 525w de sajnos 40 ezer forintért bazira sok Talán ha jobban megy jövőre újítok egyet magamnak. Valami 6-700 körülire így lesz tartalékom is bőven A jelenlegit meg ez is viszi mint a szél hiába húzom agyon . Bár ha kapna egy jobb vga-t már kevés lenne
-
jambiyya
őstag
Vajon mikor lehet nálunk is kapni, és mennyiért?
Az Enermax PRO82+525-ös 30k körül van, de ennyit nem ér nekem egyelőre. Ha e a corsair is ennyi lesz (a 650-es), akkor szerintetek melyik a jobb választás? A megbízhatóság mellett, a csend a legfontosabb nekem.
Már egy ideje kacérkodok a tápváltással, mert a jelenlegi a leggyengébb láncszem hang szempontjából. Egy ilyen 650-es jó is kell nekem. -
Fr3eWar
őstag
Na erre nem cserélem le a seasonic-os Corsair TX650 "V1"-es tápomat De jó hogy most már a nagyobbak is SEA-által készültek.
-
Findzs
addikt
jól tették hogy visszatértek a seasonic -hoz
én úgy vettem ki az emberek reakciójából, hogy jobban szeretik bíznak benne mint pl. a cwt -ben
a tápgyártók ranglistáján nekem is a seasonic áll,
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Kris87
aktív tag
A 650-es elég szimpatikus, ha eléri a vx450-em az 5 évet, már cserélem is. Már csak 2 év kell hozzá.
-
Dassler
őstag
Jónak tűnik, az elődmodelből nyúztam egyet egy ideig, még ma is müxik a második tulajnál. Most meg egy jó kis AX-et tnyüstölök
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
proci985
MODERÁTOR
itt CX600 650korona, XFX builder 650 850 korona, CM gold 600 1200 korona. tehát attól függően hogy lövik be árban vesélyesen közel kerülhet a CX600hoz és a goldhoz is.
és ami miatt a dolog főleg érdekessé válik: Antec 850 CX 1200korona, tehát a 750-850nek közvetlen ellenfele lesz. persze, három házba fér be gond nélkül, de félig moduláris, és azért az 1200/p183/p193 mind remek ház.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Piftuka
veterán
Ezt mondd el az immár ~10 éve hibátlanul működő DTK tápomnak is!
(Hozzátéve, hogy pár éve Didyman felfrissítette a forrasztásokat a panelen, s néhány kondit kicserélt rajta.)
Azt hiszem, egy jól megépített tápegység igen hosszú ideig tudja szolgálni az embert.
"Aquila non captat muscas."
-
-
04ahgy
nagyúr
A CX 430-500-600 és a GS széria elég szégyenfoltosra sikeredett.
Az új üdvöskék is kevesebbet bírnak elődeiknél. (TX850 pl. 72A, míg a V2 csak 70A 12V-on.) Nekem egy 6db PCIe 12V köteggel rendelkező TX850-em van. A szűrésen valóban volt hova javítani.A CWT béllel igazából semmi baj nincs, VX550 pl. kevesebb halt be, mint VX450. Elnyűhetetlen az a táp.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
CyDoN
senior tag
nagyon nagyon várom a bővebb tesztet
(_._)
-
mghltm
addikt
a corsair ismet a nevehez melto tapokat tol a nepnek
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
CyDoN
senior tag
mondjuk csak a 650-es ára ment fel 5 dollárral,,,ez fogy a legjobban
(_._)
-
MMIX
addikt
De. Abból is jön a V2 márciusban. A bél ugyan az CWT DSAII. Javított hatásfok. Minőség ismeretlen. Mikor lesz teszt? Lehet, hogy a falevelek lehullásakor. Corsair nem tesztelteti az új CX-eket. 500-600W-os CX-et belülről fórumozó még nem látott. 430W-os teszt is csak azért van, mert a tesztelők megvették a boltban. Hátha az újabb 80+CXV2 esetében máshogy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Srodney
senior tag
egész jó sorozatnak tűnik habár az áruk eléggé magas...számomra...
-
lavorka
aktív tag
Az új TX 650 V2 tetszetős
Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
Cs_Laci
senior tag
Azért egy 80+ Silver vagy Gold igazán beleférhetett volna. A bronze manapság már elég kevéske...
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
Corsair TX850 V2 850W teszt jonnyguru.com
Seasonic SS-XXXAT 80+Bronz
XFX Core Edition is ezt a Seasonic belet használja.
Corsair oldalán is kint vannak már.[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz Motion_Blur #6 üzenetére
seasonic belsőt kaptak a cwt helyett. a tx650-ből létezik seasonic belsős és cwt beles (650tx-c)
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
És konkrétan miben újultak meg
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
UnSkilleD
senior tag
v1 meg v2 között igazából mi is a különbség?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
MontyCrew
senior tag
váóó,, épp érik már a vásárlás.. "kis" 650 elég szimpatikus egyed..
-
lujó55
addikt
Még a ventirács is feketére van szinterezve! Ez igen!
Nekem nem való, csak egy VGA-m van... -
proof88
addikt
A HX-ok nem újulnak meg?