Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Igy mondogatják, hogy a Mac OSX ilyen és olyan egyszerű, de ez szerintem nem igaz. Alapvető dolgokat (netezés, film, zene, stb) könnyű benne elvégezni, de egyébbként nagyon meglátszik rajta hogy Unix alapú, semmivel nem egyszerűbb.
Mondjuk amiről én beszéltem az nem olyan bonyolult, egy átlag júzer is fel tudja rakni a progit ami kell hozzá és egy két soros leirás alapján be tudja állitani (nem kell parancssorral babrálni, van GUI). Nem nehéz megoldani, csak már indulásból kinek jutna eszébe belső hőmérsékleteket nézegetni amikor a gép normálisan üzemel. Aztán pedig lehet csodálkozni ha a rövid gari lejárta után a az alaplap bedobja a törülközőt az óriási hőingadozások miatt
90 fokos proci nálam se volt ritka, most 70 fölé nem nagyon megy, pedig csak kicsit emeltem a fordulatszámon, nem is lett hallhatóan hangosabb. -
nkmedve
őstag
A hűtéssel leginkább szoftveres gondok szoktak lenni, tehát aki kicsit ért hozzá az meg tudja oldani. Apple tulságosan a csendet és a felszini hőmérsékletet részesiti előnyben a MacBook-oknál. Nem számit ha a belső komponensek izzanak.
Ez szerintem nem tesz jót az élettartamnak. Elég komoly probléma, főleg hogy csak 1 év garanciát adnak, de ahogy már mondtam, csak egy programot kell felpakolni és kicsit fennebb állitani a venti fordulatát, egyből megoldódik minden gond. Megjegyzem még igy is sokkal csendesebb a Macbook (akár játék vagy komolyabb proci-terhelés alatt is) mint a Latitude E6400 alap terhelésen/hűtési fokozaton (komolyabb terhelésnél nem árt a füldugó a Dell-nél). -
Új hozzászólás Aktív témák
ph A nemrég megjelent Apple notebook, a frissített 15"-os MacBook Pro járt nálunk.
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest