Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
Vajon mennyit kaphat az AMD / proci?
OK
-
Lacok
őstag
Egy jó kis mini stx-es gépet lehetne köré építeni.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
törölt tag
Az Intel afelé szeretne mozdulni, hogy a háttértár és a memória legyen egyben: Optane DIMM
[ Szerkesztve ]
-
vlaci79
senior tag
Következő lépcső mikor lesz?
Rendszermemória is a proci mellett? 16GB mondjuk elég lenne. -
AXisBOLD
addikt
egészen idáig kételkedtem, de tényleg megszületett, ami korábban elképzelhetetlen volt
Aurea mediocritas
-
VinoRosso
veterán
Brutál mennyi PWM kell hozzá. Gondolom fűt mint az állat, de végülis nem baj. Kell egy akkora borda mint a lap és akkor meg van oldva.
-
troviko
senior tag
Furán néz ki...
A tesztekre kíváncsi leszek.https://www.oldtech.hu/
-
xatos3
senior tag
"Elég lett volna picit alaposabban utána menni, és kiderült volna:"
ugyérted alaposabban elolvasnod a cikket?"Kiegészítés: A ChipHell később kiadott egy másik fotót az ominózus termékről, amin látszik, hogy a déli
vezérlőhíd a tokozáson kívülre van vezetve."[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
-=MrLF=-
senior tag
Szerintem be kéne férnie a fenti STX-es házba is az csak 1.92L (155 x 155 x 80mm)
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A sok marketingszöveg mellett, ami nyilván szükséges, a legnagyobb előnye a platformdizájn. Jóval kisebb helyre be lehet zsúfolni, mintha külön lenne a CPU és a GPU. Ezzel jóval nagyobb akkumulátort lehet beépíteni, mint ma. Emellett az Intel maga csinálja meg a GPU-k közötti váltást, szemben a kétszereplős megoldásokkal, amelyek alig működnek (nem véletlen, hogy az Optimus egyre több gamer notiból hiányzik). Így az erre épülő notikkal jelentősen több üzemidőt lehet elérni, akár idle, akár terhelés melletti használatról van szó, miközben a teljesítménye nem kisebb a fogyasztásban közel álló külön CPU+GPU párostól. Ennyit tud igazából.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-=MrLF=-
senior tag
Mintha a négy sarkában lenne felfogatva, szerintem ez egy STX méretű lap (5"x5")
Hasonló házzal jöhetne mint [DeskMini 110] ez.
Simán jó Deskmini utódnak, számítok az ASRock-ra.protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
rodrigez
senior tag
Ismerősömnek van egy Zotac Magnus EN970-ese, annak a fogyasztása simán összevethető ezével. Teljes terhelésen az is megeszik 120 wattot, de simán használható. Nem tudom annak mérete, hogy viszonyul egy Intel NUC-hoz, de nem lehet sokkal nagyobb. Mivel itt a forrósodó alkatrészek egymáshoz nagyon közel vannak, szerintem egy nagy hőcsöves hűtővel megoldható a probléma. Legalábbis remélem.
-
Loha
veterán
válasz ->Raizen<- #8 üzenetére
A vékony, nagy teljesítményű gamer noti már valóság:
NVIDIA MAX-Q (18 mm vastag)
Csak az árát ne kérdezd...
Egyébként nem látom értelmét ennek a Kaby Lake-G megoldásnak technológiai szempontból, de az Intel Radeonok biztosan jobban fognak fogyni, mint kb. ugyan ez AMD neve alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz turistakolbi #20 üzenetére
A hardver csak az egyik oldal. Amíg a Mac OS nem terjed el jobban, nem lesz ideális célplatform a játékfejlesztőknek. Ezért lenne ideális ha Raven Ridge alapú Mac Mini és Macbook-okat dobnának piacra olcsóbban a jelenlegi árnál. (ez a Kaby Lake-G minden lesz csak olcsó nem)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
rodrigez
senior tag
Összekevertem a sima 1050-es eredményeivel. Bár a 3/4 teljesítmény csak becslés, hiszen a feldolgozók 75% maradt meg az RX470-hez képest, de ez egyáltalán nem biztos, hogy valós 25%-os sebességromlást hoz magával. C2C az RX470 sem annyival lassabb az RX480-nál mint amennyivel a feldolgozók és egyebek száma csökkent. Ez meg itt ugye lehet, hogy egy egyedi dizájn, és itt ugye HBM lesz, szóval kiszámíthatatlan. De szerintem egy remek 900-1080p-s játékmasina lesz belőle. Nekem egy ilyen lenne az álom otthonra. Munkára is tökéletes, kikapcsolódásra is. NUC méretben hordozni is megéri. Én személy szerint nagyon várom a megjelenését és a teszteket.
-
Zsidaaj
tag
válasz turistakolbi #20 üzenetére
Most is lehet, super mario fhd 60fps
[ Szerkesztve ]
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
turistakolbi
aktív tag
lehet majd játszani is "almán " ddd ezt is megéltük
https://www.twitch.tv/muerte188
-
Peter13
senior tag
A 3/4-nyi RX470 az kb a 1050ti szintje most is, amennyire én emékszem (gyorsan rákestem, itt egy link)
Viszont elgondolkodtató az a 14 fázis a képen: az RX470-nek 4 volt (az 580-nak meg 6...), és nyilván etetni kell a CPU-t meg a ramot is, de akkor is, azért ez komoly. Hasracsapásos becslés alapján 8 fázis simán maradhat a GPU-nak, ami elég komoly TDP-keretet biztosít, bőven akár az RX 470-en túl is.
A kérdés innen kezdve inkább az, hogy így van (és nem néztem be valamit, de nagyon), akkor mivel fogják mindezt hűteni...kiváncsi leszek
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Zsidaaj
tag
Ez kizarolag forrasztott cpu lesz? Vagy lesz belõle rendes asztali valtozat is?
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
Tigerclaw
nagyúr
Mac Mini-be ez erős túllövésnek tűnik (nem teljesítményben hanem a várható ára miatt), főleg hogy annak jelenleg is az az egyik fő problémája, hogy túl drága. Ez inkább iMac kategória.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
rodrigez
senior tag
válasz Petykemano #9 üzenetére
Lehet, hogy Polaris P10 szimplán letiltott egységekkel. Intel megveszi a selejtes P10-eket.
-
nagyúr
válasz Tigerclaw #10 üzenetére
valószínűleg ez lesz a hades canyon. meg lehet, hogy az új mac mini. redditen ezt írják róla:
2x M.2
2x SATA
2x USB Type-C with Thunderbolt 3
2x HDMI 2.0a
2x Mini DisplayPort 1.3 (finally!)
Gigabit ethernet and USB/drool
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy hagyományos desktop lapban látjuk majd. Vagy lehet hogy ez csak egy tesztlap?
Notiban tervezhetnek minden chipre egyedi hűtőbordát, hűtést, de itt hogy oldják majd meg? A rögzítési pontok mintha nem erre lettek volna még tervezve. Meg tudják oldani, hogy mindháromra egy síkban felfeküdjön a nagyobb borda és a terhelés is eloszlik majd?Továbbra is wtf a desktop lap. (update: közben látom, ez nem egy ATX méretű lap)
[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
AZ RX 470 közel 1200Mhz-es órajelekkel és 32CU-val GDDR5 ramokkal együtt 120W-os.
Ez akkor olyan 70-80 lehet.A 230-260mm^2 elég magas szám. Ha ez egy polaris, akkor hogyhogy cask 24CU fér bele? a 36CU-s P10 GDDR ram vezérlőkkel 230mm^2 volt. A HBM vezérlő kisebb valamivel és csak 24 CU van benne. Mitől ekkora? Mitől nagyobb?
Lehetséges, hogy ez egy közönséges P10 chip és a P10 mindig is tartalmazta a HBM vezérlőt? (úgy, mint ahogy a tonga is 384 bites volt, nem 256, noha így került a kártyára) ÉS lehet ebből még 36CU-s változat is?
Ez tulajdonképpen a Hades Canyon, vagy a Hades Canyon VR-nak felel meg?
https://www.pcper.com/image/view/86083?return=node%2F68457[ Szerkesztve ]
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
->Raizen<-
veterán
Mennyi lesz az ara? Vekony gamer noti jo lenne egy ilyennel. Mac air design-al de a kb 100 w tdp miatt sajna ez alom marad
-
nagyúr
oh, szóval nuc is lesz belőle. mondjuk az álló ramokból már kitalálhattam volna, hogy nem noti design.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Oliverda
félisten
"Az egyik fő kérdés a platform tekintetében a vezérlőhíd holléte, arról ugyanis még nincs pontos adat. Két eset lehetséges. Egyrészt az Intel kérhette azt, hogy az AMD tervezze bele az egyedi Radeon GPU-ba, ami tulajdonképpen abszolút kivitelezhető, másrészt viszont a tokozáson kívülre is kerülhetett."
Elég lett volna picit alaposabban utána menni, és kiderült volna:
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
rodrigez
senior tag
Több! Ahogy a kiszivárgott 3DMark 11-es eredményt nézegettem egy táposabb GTX780 szintjén van a teljesítménye. Vagy afölött. Veheted 3/4-nyi RX470-nek is, de kérdés, hogy milyen alapokra épül, mert arról mindenki beszél mindent. Sávszélesség megoldott és ha mondjuk Vegára épül akkor a 4gb-nyi HBM is bőven elég, meg hát az RX470-es is annyival jön alapkiépítésben. A kiszivárgott tesztben pedig az órajel is teljesen vállalható volt, ugyanis közel 1200Mhz-en tekert, tehát ebben sincs lemaradva az RX470-estől. Jó lesz ez. Egyetlen kérdés, hogy ez mekkora TDP-be fér majd bele.
-
XuChi
addikt
Ennek a Radeon iGPU-nak mi a teljesítménye?? Kb egy 1050Ti megvan ???
-
nonsen5e
veterán
A RAM modulok fölött nem az kukucskál a felső sarokban?
D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok