Új hozzászólás Aktív témák

• Rigel77

tag

válasz Lenry #11 üzenetére

Tényleg nincs hálózatuk nem is komunikálnak egymással , azért én ezt olvastam nem hackerfan oldalon .

"Hatalmi vita a kalózok szigetén.

A PlayStation Network jelenlegi kényszer-leállását előidéző legkomolyabb támadásért az underground egyesülés ugyan nem vállalta a felelősséget, de mégis lehetett hallani olyan hangokat, miszerint az Anonymouson belül anarchia tört ki, és a különálló sejtek kiléptek a központi irányítás alól - ergo mégis lehetett közük valamilyen formában a mostani cumihoz. Nem tudjuk pontosan...

A legfrissebb hírek alapján, melyet egy hacker-csatornán tett Anonymous bejelentésre alapoznak, a szervezeten belül valaki megelégelte a jelenlegi "hatalmi rendszert", és tönkre vágta az "AnonOps Network"-öt, a hackerek saját IRC hálózatát. A sors fintora, hogy az Anonymous korábban egy DDoS-nevű támadással jutott be a Sony-hoz, és az ő hálózatukat is majdnem ugyanígy hekkelték meg.

Az Anonymous közleményében tudatja, hogy hálózatuk működése annak helyreállításáig szünetel."

Akkor most van hálózat vagy nincs ?

Nem tudom elfogadni, hogy csak azért mert ők azt mondják mi "jók" vagyunk , még azok is. Nincs semmi erő/szervezet aki ezt felügyeli is. Nem tudod tényleg kik állnak mögötte , akkor az lehet cracker is. Meddig tart 2 külön személyiséget használni . Lehet tetszelegni a Hacker világban a tiszta nick alatt , még este nyomi az ipart a cracker nicknév alatt. Soha nem derülne ki. Az adott szavában meg ugye nem nagyon lehet bízni egy olyan embernek aki alapból azzal szórakozik, hogy másokhoz betör .

Új hozzászólás Aktív témák