Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Kínát a kommunista párt irányítja. És igényt tart minden kínai, beleértve a gyárakat is, együttműködésére. Ebből már kitalálható a többi. A Biden meg egy hülye, nem fogja végigtolni a ciklusát.
-
Yeffy
veterán
igen, ezt is feldobtam, nem estem tole hanyatt. azert koszi.
jaja, jo kis cucc a Pi, dns szerot mar talaltam kulon, be van allitva a routeren, ami elegge dicsert teszteken. ettol fuggetlenul ez is egy hasznos kis feature.
nekem igazabol amire kene az kocatorrentezes, meg adblock - bar mind a kettot meg tudnam oldani a routeremen is Merlin FW-vel, csak azt nem tudom, frissiti-e a host listat automatan a Pi, vagy manualisan kell.sync home szero sem rossz, neha elgondolkodok rajta, de a mostani vinyoarak mellett ezt, es/vagy a NAS-t skippelem.
na majd nekiallok valamikor.
-
-
Novver
senior tag
Xiaomi nálam akkor halt meg mikor dobta a google-t.
-
sanchoTHEcri
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #13 üzenetére
Ment is föl az Adguard.
Köszi! -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
sanchoTHEcri #12 üzenetére
Bármilyen host elven müküdő reklám blokkoló meg tudja fogni.
Telefonra pl Blokada, Personal Dns filter.
Adguard.De pl a next dns is tudja kezelni.
2021-ben amúgy is érdemes gondolkodni valami " védelmi " megoldáson. :)
-
waverider
senior tag
majdnem biztos, hogy az amcsi kormany megterititi a tobb millio dollaros bevetel kiesest is
-
Napet
csendes tag
Ezt tényleg elhiszi valaki, hogy az X betűs gyártó nem kémkedik a H betűs meg igen, mikor a főnök az ország ugyanaz. Ez rég nem erről szól, hanem az 5G hálozat építésről.
-
hallador
addikt
Eddig is voltak szerintem. De én haragszom a cégre, mert nem folytatta az Android One vonalat. Ez a MIUI nekem nagyon nem jött be. Még ők árulták a legolcsóbb Android One-os telefonokat, de hát ugye gyanítom abból nincs annyi bevétel, mert a reklámból befolyó összegek inkább a google-hoz folynak be nem a saját gyártású appok küldik az adatokat a Xiaomi-nak.
Így maradnak a méreg drága Nokia a telefonok, amire support is van. -
Ez most azt jelenti, hogy újra lesznek Google szolgáltatások a Xiaomi telefonokon?
-
"...és még hiszel a mesékben?"
Vezető kinai gyártó és bebizonyította, hogy nincs köze a KKP-hez. -
Judgement
csendes tag
Én úgy tudtam, hogy a bíróság már márciusban felmentette őket, és a tiltórendeletet is eltörölték.
Új hozzászólás Aktív témák
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotó állvány eladó