Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor #334 üzenetére
Szerinted, ha a kormány bejelenti, hogy ismét megszorítások következnek, melyik cég emel fizetést? Ha a kormány nem emeli a minimálbér reál értékét, bele lesz-e kényszerítve egyetlenegy lehúzós multi a fizetés emelésbe? Amíg a munkaadói járulékok nem csökkennek, egyetlen épelméjű cég nem fog emelni.
Engem nem érint, mert mint személyi bankár köszönöm szépen megvagyok. Ellenben a dolgozók jelentős része nem ezen a területen dolgozik, na ők szívnak rendesen, ha meg kinyitja a száját, akkor nem sokáig marad munkája. Előtte én is a kereskedelemben dolgoztam, és saját tapasztalat alapján beszélek. De lehet nem ártana némi gazdasági ismeretekre szert tenni, vagy mondjuk HVG-t lapozgatni play-boy helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest