- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendben,igen szoktam guglizni,de a kérdésem arra irányúlt,hogy hol jelzi a GPU-Z a SIMD egységek és a texturázók számát?! Ezt sehol,illetve bocsánat jelzi a shader processzorok számát és a ROP egységek számát,amiből nekem kellene tudnom,hogy mennyi az annyi, feltéve ha ismerem az ATI és nVIDIA által tervezett GPU-k felépítését. Bevallom ez a rész még elég hiányos az eddig megszerzett információkhoz képest. Ezt pótolni fogom,mert érdekel a téma,itt a ph-n elszoktam olvasni a cikkeket amikor egy új vga-t elemeznek a srácok. Azért azoknak akik nem mélyednek el ennyire a GPU-k világában érdemes lenne esetleg külön jelezni egy kibővített menüben vagy egyéb módon.
Azért köszi a magyarázatot és a linkek-et elolvastam,hasznosak voltak
Ja és értem én hogy villanymotor,de mi hajtja?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest