- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
egoistus #286 üzenetére
Akkor meg ajánlom a kavingtont.
Én még arra is emlékszem, hogy c64-en milyen fless volt az 5.25ös floppy a kazetta után. (~1992) Meg milyen progikat írtunk... Ha a nevem beírtam, akkor az általam készített risikóban, akkor a randomszámítás máshogy ment, és ott buktam le, hogy kiszúrták haverjaim, hogy támadásnál a 3 kockából kettőnél sosem dobtam egyest, és random4+2-et használta nálam, pedig a harmadikat direkt meghagytam random5+1en. Szóval te sem hiszem, hogy nem emlékeznél arra a kártyára, amivel aprítottad az ellenfeleid lan-partikon, vagy amit szarrá tuningolva tiéd volt a társaságban a leggyorsabb vga... Vagy amikor a megboldogult 633-as celeronom alulfeszelve ment 950en, gyári feszen meg 1266-on, és mindenki az én procimat akarta megvenni...
Légy őszinte, és ne akard saját magad is átverni!
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest