- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Én csak azt nem értem, ha valaki nem ért valamihez, akkor miért kijelentő módban akarja a kérdő módban felteendő kérdését állításnak álcázni?
Nekem is volt egy ötletem, de nem voltam benne biztos, ezért is kérdeztem. Bár le is hurrogtak hamar.
Szóval, ha valamit tudsz, oszd meg mással is. Ha nem, kérdezz az okosabbtól. Hidd el, aki ilyen cikkeket irogat, nem légbőlkapott dolgokra alapoz, mégis a hozzáértő emberek cincálgatják a nem túl stabil, bár logikus feltevéseket.Viszont azt kétlem, hogy bármelyik cikk itt a PH-n arra irányulna, hogy megvezesse az olvasókat, ellentétben azokkal, akik mindenhol trollkodnak. Igen vannak AMD-s, nVidiás, Inteles trollok is vannak szép számmal. Jó lenne, ha ezek az emberek kicsit magukba szállnának.
Sose feledd a mondást: "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."Nem terveztek "tetszik" "nem tetszik" gomb elhelyezését a fórumban, cikkek végén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest