- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
Hol lehet venni ilyen kártyát, vagy egyáltalán Auzentech kártyákat? Sehol nem találok, legalábbis magyarországi vonatkoztatásban.
Atoka
-
WonderCSabo
félisten
Amikor olvastam a címet, nem értettem a félmagas-dolgot. Jó sok kondit zsúfoltak össze ezen a kártyán...
-
Tom5
addikt
válasz Tch'oockah #27 üzenetére
Igen, az esetben kell a plusz tápcsati ha a PCI-E nyújtotta kraft már nem elég egy videókártyának. Hangkarik esetében kizártnak tartom a plusz tápcsatit...
Jobb a PCI-E-s hangkártya a sima, mezei PCI-osnál?
Szerintem nincs lényeges különbség... -
H.O.D.
senior tag
Régóta vadászok már PCI Express hangkártyára. Ez lehet a befutó.
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
-
Tch'oockah
csendes tag
És akkor a PCI-E-s grafikus kártyáknak minek még egy külön tápcsatlakozó? Mert annyival több áramot vesznek fel?
Jobb a PCI-E-s hangkártya a sima, mezei PCI-osnál?
Mindent a Győzelemért! Mindent... és még annál is többet...!
-
törölt tag
válasz Tch'oockah #25 üzenetére
Miért ne bírná kiszolgálni? PCI-E-n nem kevesebb, mint 75W-ot vehet fel egy kártya.
Egyébként nem igaz.
-
Tch'oockah
csendes tag
És az igaz, hogy (minden) PCI-E-s kártyán van alapból egy tápcsati, mivel a PCI-E nem tudja kiszolgálni elég árammal a kártyát?
Ezen hol van?
Mindent a Győzelemért! Mindent... és még annál is többet...!
-
törölt tag
Sajnos ez a Creative hozzáállása. Mindenesetre az Auzen X-Fi teljesen jól működött Vista alatt. De ha valami igazán problémamentesre vágysz, nézz be az ASUS hangkártyák topicjába.
-
OutsideR
aktív tag
Ezek az Auzentek karik Creative drivereket használnak, vagy saját drivert írnak hozzájuk?
Csak mert a Creative driverek nálam leszerepeltek Vista 64bit alatt -
kem
addikt
jaja, olyankor a monitor Spectrum Analyzer-ként működik
Móci:
Ez filmre való, meg játékra.
Az én kártyám zenére való, azzal meg nem lehet játszani(no EAX)
De úgy szól, hogy az Xtreme Music-od sikítva hugyozná össze magát , a felvétel minőségről nem is beszélve nem személyeskedek, ne érts félre. Mindennek megvan a célja. ennek az, hogy kis helyen telljesítse a feladatát jópofa megoldásokkal rugalmas keretek közt, hifi minőségben. és persze elérhető áron.Köszi!
-
Scalpel
senior tag
Ha valaki véletlen a hangkártyán lévő D-SUB-ba dugja a monitort, akkor látni fogja a hangokat?
-
Móci
addikt
Pofás kis kártya, nekem tetszik.
De hogy megérné e lecserélni az Xtreme Music-ot erre... hm....
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
kem
addikt
Analog I/O Multi Connector:
D-SUB 15 pin connector: Connect the Analog I/O cable bundled in this package and use it for Mic input, Line input and as an 8-channel line output Jack.forrás-->Features
magyarul:
15 tüskés D-Sub csatlakozóval lehet rácsatlakoztatni a dobozban mellékelt I/O kábelt, ami a Mikrofon, a Line bemenet, és a 8 csatornás kimenet(3stereo+center+sub) használatát teszi lehetővé.[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
cucka
addikt
Egy dolog nem tiszta, most ebbe hova dugom be a mikrofont?
-
Balinov
titán
a kepen lathato dsub-hoz hasonlo (vagy az? ) csatlakozo, az mire szolgal? vagy csak beneztem es egy midi port?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sanyix
őstag
-
kem
addikt
Ha a HTPC-ben van HDMI kimenet akkor kell abba egyáltalán hangkártya? ezt nem vágom. Pár napja TV-ztem valahol, ott csak a VGA-ból jött ki kábel, pedig sima 520*384vagy mifenét néztünk elképesztően nagy TV-n.
szerk: Jack-be és RCA-ba is raknak már Optikai csatlakozót.
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
törölt tag
Egyetlen kimeneten megy a 7.1? Vagy valami lemaradt a keprol?
-
X@b3e
addikt
Lehet, én vagyok a vak, de a képen lévő kártyán melyik a Toslink optikai csatlakozó?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés