Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fourgee

csendes tag

válasz atus72 #4 üzenetére

???

Nem Magyarország vásárlóközönsége a célcsoport. Az Egyesült Királyságban még 2010 szeptemberében kötöttem 2 éves szerződést az egyik mobilszolgáltatónál (Vodafone). Havi 30 fontot fizetek (az akkor 11 ezer forint volt, most nem tudom mennyi), cserébe van korlátlan SMS, 1GB adatforgalom és X száz perc beszélgetés. Meg még ideadták mindenféle egyéb költség nélkül a Samsung Galaxy S-t, kártyafüggetlenül. Az iPhone 4-et 1-2 hónappal később asszem 40 fontért adták hasonló feltételekkel.

Mivel jóval kezdvezőbbek a tarifák, meg a telefonárak, ezért rengeteg iPhone van forgalomban. A Tokina nagyon helyesen, nem XY telefonhoz gyártja ezt a projektort (pl. a Galaxy S-en felül, bal oldalon van az USB csatlakozó, az S2-n asszem alul középen, mindig minden változik minden telefonon, míg iPhone, iPod, iPad, ugyanaz a csatlakozó évek óta), hanem ahhoz, amelyikkel biztosan mindig kompatibilis marad.

Sokan fikázzák az iPhone-t hogy nem kompatibilis semmivel sem. Nos, Londonban jó pár helyen dolgoztam. A kompatibilitásról annyit, hogy minden munkahelyemen volt iPhone/iPod dokkolós zeneljeátszó eszköz. A mindennel kompatibilis Androidos telefonomat nem lehetett rákötni, akinek meg a semmivel sem kompatibilis iPhone-ja volt, annak tudtuk hallgatni a zenéit...

Ha egy ilyen hírt olvastok, ne abból induljatok ki hogy mi van Magyarországon, mert nem a magyar vásárlók fogják ezt a céget sem eltartani. :)

Új hozzászólás Aktív témák