- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
Maelephant #22 üzenetére
Alapvetően egyetértek. Talán ennél a játéknál nem feleslegesen fogják ezt ráerőltetni a player-re, csupán egy plusz aspektust kap a főhős lány, hogy méginkább megnehezítsék az életét vagy több érzelmi töltetet kapjon valamely jelenet. Bizonyára "túl egyszerű" volt az immunis, fiatal lány szerep, aki minden fiatal barátját elveszítette.
Persze érdekes módon 10+ éve is ki lehetett (meg ma is) tálalni fantasztikus történeteket (pl. a 2006-os Prey valójában egy szerelmi történetet dolgoz fel, ha úgy nézzük) anélkül, hogy az bárkinél kiverte volna a biztosítékot. -
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
válasz
Maelephant #12 üzenetére
Öm... Oké. Szerintem akkor simán csak nem Neked készült ez a játék. Ha ennyire érzékenyen érint Valakit egy olyan dolog, ami alapvetően egy apró része csupán egy (természetesen csupán feltehetőleg) grandiózus, fantasztikus remekműnek, akkor kár saját magának ártani. Ráadául ezek a dolgok ma már teljesen természetesek a világ jelentős részén.
Én nem fogok kiállni semmilyen mozgalom élére, mert alapvetően nem érzem, hogy ilyesmit kellene tennem, de azt gondolom, hogy egy fejlesztőcsapatnak, játéknak van joga akármilyen témát feldolgoznia.Sarkított példa:
Ilyen alapon lehetne támadni, fel lehetne háborodni egy Division-n, mert gyilkolni kell benne, az pedig aztán tényleg bűn a világ minden részén. -
ribizly
veterán
válasz
Darth_Revan #8 üzenetére
És ez tényleg zavar bárkit?
Érdekes az Uncharted 4-ben a családi drámázás ( mert kb. az egész játék arról szól) senkit sem zavart...
-
ribizly
veterán
Alig várom, hogy megjelenjen. A videó felénél hagytam abba, mert úgy érzem nekem ezt magamnak kell mind felfedeznem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A készítők egy rövid dokumentumsorozatot indítottak a minap, ezek egészen a premierig érkeznek majd időszakosan.
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest