- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeyArtyom
újonc
Ebayen vettem. Előtte leveleztem az eladóval nico_logu: Kedves segítőkész. ~2000+ 0-. Paypal fizetés. Nem tartottam a lehúzástól és tényleg minden a megbeszéltek szerint zajlott. 4 nap alatt megkaptam. Merem ajánlani bár nála most nem tudsz venni. Viszont másnál van hasonló árban. Érdemes az üzlet előtt kicsit körbejárni a dolgokat, de alapvetően nekem csak jó tapasztalataim vannak ebay-el (Akár kínai cucc, akár európai)
-
HeyArtyom
újonc
Nekem sima H9 van. 500€ Volt annak is az induló ára és itthon most is 150 ért lehet kapni, de azért ha valaki kicsit keres akkor lehet találni olcsóbban is. Angliából rendeltem. 90.000 Ft volt postával együtt. (bontatlan dobozos számlával) Ezt az árat szerintem megérte. Egy Jbl everest 700-at cseréltem le. Szebb is jobb is, nem bántam meg. Az EQ appon keresztül elég jól állítható. Egy hátrányt tudnék mondani: Bt módan (gondolom az akku miatt) visszafogták a teljesítményt, lehetne kicsit hangosabb. Persze a ANC miatt így se halaltszik be kb semmi, de ha vezetékkel használom akkor azért többet lehet belőle kihozni. Említették feljebb a QC 35 öt , én is néztem nagyon sokat. Talán egy hangyányit szebb a hangképe, de végül ezt választottam mert nekem jobban tetszik. Sony-t is próbáltam, nem rosszabb, de akkor drágább volt. Szerintem aki megveszi nem fog csalódni benne.
-
senior tag
Gondolom marha jól szólhat!
plus ça change, plus c'est la même chose
-
edward2
addikt
válasz Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Aptx weboldala általában napra pontosan frissül. Amúgy a #25-ös comment valószínűleg nagy igazságot tartalmaz.
-
edward2
addikt
válasz Alvin_ti4200 #22 üzenetére
A H9 tudja. A H9i miért egyértelműen tudja? Semmi sincs feltüntetve a weboldalon... az aptx weboldalán sem szerepel a H9i
-
Alvin_ti4200
félisten
A H9 is tudja, így a H9i is. Speckó meg egy dolog...
-
edward2
addikt
válasz Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Meg sem mertem említeni, de a h9inél sehol sem találom hogy lenne aptx támogatás...
Így ez az ár végképp irreális. Legalább 6 fülest lehet venni jobb specifikációval jelentősen olcsóbban.
-
Aprósólyom
addikt
Miért gondolod, hogy a fülesért vágják le az állatot? Egy haszonállatnak talán nincs is feleslegesen megmaradt része feldolgozás után. Ezt már tudták az őseink is.
ON: Vicces, hogy hivatalosan is csak 20kHz-ig skállázzák. A B&O-nek ez csak a belépő márkája, hogy még csak Hi-Res-t sem tud ennyiért?[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
Alvin_ti4200
félisten
A H9 is ugyanennyibe került pár héttel ezelőttig. Ha csak olyan jól szól, mint az, akkor boldog lesz vele, aki megveszi - feltételezve, hogy kedveli a flat hangzást. Én egy hónapja ruháztam be egy H7-be (ugyanaz, mint a H9, csak aktív zajszűrés nélkül), mert akciós volt (125 helyett 70 ezer) és abszolút nem bántam meg. Az ígért 20 órás üzemidőt is hellyel-közzel hozza, bár én kábellel használom legtöbbször.
-
bteebi
veterán
Se a kialakítása, se az ára nem tetszik. Mondjuk a hangja valószínűleg tetszene .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
edward2
addikt
Nem drága??? Lol.
A piacon nézzük qc35 300 euro. Qc35 II 370.
A pxc550 szintén 320 euro.
A sony wh-1000xm2 olyan 370.
A B&W PX 400 körül mozog.Erre jön a Beoplay és 500? Teljesen irreális árazás.
-
Barnuss
tag
A jó füleseket meg is kell ám fizetni
-
-
Ispy
veterán
És akkor, ha ilyet használsz, akkor bealszol tőle, mint a csaj?
Egyébként valami brutál árra számítottam, ez meg nem is olyan vészes.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Petyás
tag
A héten bemutatott Sennheiser-hez képest ez olcsó kategória.
A Bose NC-s, bluetooth-os fejhallgatója hasonló áron van, szóval itt semmi extrára nem kell számítani. -
Cathfaern
nagyúr
válasz flashpointer #8 üzenetére
Mai profitorintált világban nincs olyan része egy haszonállatnak amit ne használnának fel. A szó szoros értelmében. Szóval attól kár félni, hogy "kihasználatlanul" levágnak valami állatot.
-
flashpointer
őstag
Nem vagyok valami nagy tehenszakerto de ugy tudom kulon van joboru, finomhusu, jotejetado stb tipusu tehen, szoval borminosegtol fuggoen ezeket lehet hogy elsosorban a borukert nevelik, a husa meg megy az olcso husok koze hogy megse legyen kidobva. Persze nemm tudom ezeknek a tulajdonsagoknak mekkora a kozos halmaza fajtankent : )
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
Gondolom nem ez a #1 prio, amikor levagjak oket, hanem a kaja. Amit ide felhasznalnak, az amugy a hulladekba menne. Nem azt mondom, hogy akkor most ez rendben van, de nezopont kerdese. Ha igy nezzuk akkor meg kevesbe feleslegesen halt meg a joszag. Na de ez nagyon off.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
wildpig
tag
Nem azért mert vegán vagyok, vagy beteges állatvédő, de azért fülesekhez ne vágjunk már állatokat feleslegesen...
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
Feketelaszlo
senior tag
Értem én, hogy "minőségi", de az alumínium akusztikai szempontból nem pont hogy egy ócska anyag?
-
nagyúr
Mint a régi időkben a Rolls-Royce.
"Pont elég" a teljesítménye.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezekről találni valami értelmes információt? Mert a "Tech specs" alatt nagyon nincs semmi érdemi infó. Ahhoz meg elég drága, hogy legyen róla mért adat...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
vicze
félisten
A H9-hez képest mivel tud többet? Azt kivéve, hogy 100$-ral növelték az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Android szakmai topik
- Politika
- nVidia tulajok OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 4
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...