Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Mert ha elforgatod is megvan az 1024-es szélesség
"
Na, ha tényleg azért, hát nem érte meg. Főleg, hogy a Win XP nem tud elforgatni rendesen, mert elcseszi a ClearType-ot valami teljesen ostoba, abszurd módon (u.i. csak annak lényegét húzza át, a subpixel pozíciókra való építést). Legalábbis 1-2 éve még nem tudott, és gondolom ezt soha nem is javítják ki... Tudom, Vista-t kell használni. De szóval ennyire volt fontos az elforgatás egyes piaci szereplőknek... vicc. Vagy MS-nél soha senki nem próbálta még, vagy aki igen, az pont vak volt és hülye, vagy nem tudom mire gondoljak. De persze "jó az a parasztnak", mert el lehet olvasni a betűket, és nála a kép minősége attól javul, ami a dobozra van írva, mindegy hogy valójában hogy néz ki a kép. Ja, és az is remek, hogy azt, hogy a monitor elforgatásakor magától elforduljon a kép, csak monitor gyártó által adott vagy-műkődik-nálad-vagy-nem (ideértve esetleges fagyásokat) szoftverekkel lehetett megoldani (mert ugye az egész DCI valamiért érthetetlenül lassú és bizonytalan, legalábbis Win XP alatt... más OS alatt normálisan működik?). Nehogy már csak simán menjen... hú de bonyolult is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP (LH65WMBWBGCXEN) 165CM 4K SIGNALE SMART ÉRINTŐS MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest