Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Nos, amiket felhoztál jogos, de:
A textúrákhoz csak annyit, hogy ez egy, az átlagnál is sokkal gyengébb képminőségű videó, ráadásul nem tudni, hogy mely platform build-je látható benne.
A többihez meg csak annyit fűznék hozzá, hogy egyszerűen még túl kevés információnk van ahhoz, hogy ilyen következtetéseket vonjunk le.
Ki tudja, talán itt valami spéci beállítást alkalmaztak, vagy a konzolos verziók alapból sokkal butítottabbak lesznek, de nagy valószínűséggel a nehézségi fokozat állítható lesz. Nekem itt az új Hitman jut eszembe, ahol szintén beiktattak egy segítő funkciót a játékosnak, amely fényes nyilakkal jelzi, hogy merre kell menni, azonban ezt a funkciót ki lehet kapcsolni. Én úgy gondolom, hogy itt is valami hasonló elgondolással állhatunk szemben.
Várjuk ki november utolsó előtti napját és minden kiderül! -
Archer
őstag
A környezet meg a megvalósítás tetszik, az első részt idézi bár a textúrák nem túl élesek de ezt most hagyjuk. Viszont azért vannak benne érdekes dolgok. Eléggé hülyebiztos játéknak tűnik. Vagy ez most valami tutorial volt? Mert kb. mindent a játékos (aki egyébként elég bénán tolja) szájába rágtak, hová lőjön, hol lehet bemenni, nyilak mindent mutatnak stb. A sniper fényes nappal nem lát mást csak ahová a lézerirányzéka mutat. A FC1-ben már fél km-ről ledurrantott a derék lövész, itt meg a 10 méterre levő toronyból nem veszi észre... Ellenfelek sincsenek nagyon eleresztve intelligencia terén, előugranak, lőnek, ennyi.
Lehet azzal jönni, hogy minden ilyen trailernél megy a fikázás de egyszerűen annyi nagy nevet csesztek el az utóbbi években, hogy csak azért mert valaminek Far Cry a címe, még nem vágom magam tőle hanyatt.
-
huskydog17
addikt
Nagyon jó gameplay, de nagy kár, hogy ilyen sz*r a videó minősége, ennél láttunk már sokkal szebb minőségű felvételeket is.
-
chubii
senior tag
Egyre jobban tetszik a játék . Várós
-
gabor901113
tag
Már hónapok óta várom, pedig az elöző részeket nem próbáltam sajna. :-)
-
Szafter
tag
Még meg se jelent a játék, de már mutogatják a DLC-ket...
-
-
TOM-202
senior tag
Pont ez a gondom nekem is. Unintelligens ellenfelek akik ráadásul süketek és vakok is a video alapján. Többszáz bekapott találat és a főhősnek semmi baja, ehh micsoda arkád lövölde lett ebből is. Kár érte. Azért remélem a PC-port ennél valamivel jobb lesz mert ha ilyen marad én tutira nem fogom az időmet és a pénzemet erre pazarolni.
-
wolfman
veterán
Amennyi lövést bekapott, a főszereplő minimum Chuck Norris!
-
jan101
tag
na ezt a videót megnézve már csak 52perces játékidő marad
Ezeket külön meg se lehet venni?
-
Gery9112
őstag
Így elnézve tényleg nem rossz, de azért remélem ez a beépített wallhack nem fog az élvezhetőség rovására menni.
, Elég csak kijelölnöm távcsővel az ellent és látom a falakon/akadályokon keresztül is, hogy éppen merre megy és mit csinál.
-
gtasystem
őstag
jónak tűnik..
-
Várós nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest