Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Lehet vrm-re valami bordát kapni, faragni? Egyáltalán ezekre rá lehet aplikálni?
Amd - Radeon - Ryzen
-
fanti
addikt
Miért kell lespórolni a VRM-ről a hűtőbordákat...??? Inkább kerülne 500 forinttal többe, de lenne rajta valami kis bordácska...
-
Lacika112
aktív tag
válasz pandras83 #11 üzenetére
Frászt! Lapon nem spórolok, értelmes határokat figyelembe véve.
Inkább beleveszem a leggagyibb procit vagy kevesebb ramot amit utána bővítek fel.Nem kell a legübermegagigaultrabrutál lap legyen de az előre látható bővítési igényeim fölé lövök kicsit nehogy meglepődjek, okéééé én már "öreg" vagyok genenként cserélgetni és bőven nem napi 16 órákat játszok.
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
Cefet
aktív tag
Jók ezek. Nekem hasonló kategóriájú van i7 4770K alatt, mert a szipi-szupi alaplap kipusztult alatta.
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
muxi-muxi
senior tag
A b550-esért teljesen jó àr, bàr keveslem a DIMM-ek szàmàt, ennyi pénzért ne legyünk telhetetlenek. Teljesen jó hely ez még egy nyolcmagosnak is. A kortárs AMD-knek amúgy sem hasznàl a minimàl' tuning sem... Asusokból is a mezitlábas "Prime"-sorozatot preferálom.
[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
BigJoe001
csendes tag
Gigabyte B350, 64GB Ram, 3950x stabilan megy.
Mivel frissebb az alaplap gondolom ez is elbirja a konfigot simán. -
törölt tag
Nyílván nem a szörnyek alá szánják ezeket, pláne nem tuningra, a forint árfolyam miatt meg lassan beállt 20 fölé az alapár. Az ilyen fapadosok egyszerűbb felépítésük miatt tartósak tapasztalatom szerint mindkét vonalon, mégis rajta van minden amire szükség van. Simán el lehet lenni egy ilyen deszkával és még egy sorban kifér a dobozára a neve .
-
shifty!
senior tag
Ez a kategória nem is a 12-16 magos procik alá készül, hanem budget kategóriába, irodai gépekhez, esetleg otthoni basic / játszós gépekhez, szűk keretre szabva - de az új chipsettel. És az új chipset miatt magasabb az ára.
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
tibaimp
nagyúr
Olyantól kérdezem, aki az Amd-s oldalt jobban ismeri, nem drága ez a ~30.000 Ft egy ilyen "nagyon fapad" (eredetileg más szót írtam) lapért?
Ebbe én nem mernék beletenni egy 12/16 magos "nagy vadat", az tuti.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Graphics
Jómunkásember
Megmondom őszintén nekem tetszik mindkét lap.
Főleg, hogy komplett csatlakozókínálat van a hátlapon.Nekem kéne, és tervben van a mostani gép leváltása, lehet valami hasonló lap lesz.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Ballistix 8gb ddr 3 kit
- Kingston HyperX Predator RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast White RGB EXPO - 10 év gari!
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!