Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
oraihunter
aktív tag
Az akku külön van hozzá egy táskában. Ami viszont nagyon vastag!
/Bocsi, nem tudtam kihagyni/oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
davidsone
addikt
uppos cucc
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Csapoati
nagyúr
Csak a kinézetére értettem. Azt azért sejtettem, hogy nem öncélú a dolog.
#20: Sok szar van még, igen. De a tendencia jó, ezt el kell ismerni.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Ez két éve még igaz volt, de egyre több a normális, tableten is jól kinéző droidos app.
Az aszimmetrikus kialakítás viszont fura, főleg hogy a gombok is a kijelző alján vannak.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ViZion
félisten
válasz Fritz Teufel #16 üzenetére
MAjd lesz hozzá állvány, meg külső bill... és kész az érintős laptop.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Fritz Teufel
addikt
Ezt hol a bánatban fogom meg? Egy oldal kivételével a kijelzőn tapicskolok. Gratulálok az eszetlen arányokhoz! Most akkor indulhat a tablet-kijelzők méretének végtelen növelése! 14" alatt nincs tablet!
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Menslee
tag
Nem tokeletesen szimmetrikus a kava a szelein, nem kell
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
Helmoras
őstag
En az ilyen nrutalvekony gepeknel a melegedesre lennek kivancsi
-
Cefet
aktív tag
Szerintem így jobban hangzik: "tabletje", vagy "tablet-je"
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
Zsohi
őstag
Az Intel processzorral szerelt Android-os tabletekre Windows operációs rendszer telepíthető?
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
-
erdoke
titán
Megint a specifikációs listára recskázás. Aztán fut rajta egy Android, többnyire nem tabletre optimalizált, ocsmány alkalmazásokkal.
A legjobb aláírás a héten
-
nemdan
senior tag
Nem tudom mire fel ez a vékonyság mánia.. Nekem az Alcor 7.2 mm vastag de még azt is rossz fogni..
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ugyanezt kérném Windowssal!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Freiherr
őstag
Ebbe a 'vastagságba' milyen akksit tudtak belepasszírozni vajon?Mert a QHD felbontás kérni fogja a kakaót,az biztos.
Back to the future
-
ViZion
félisten
biztos jó lehet fogni, nekem a samu tablet is majd' kiesik a lapát kezemből...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest