Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Nekem tetszik az ötlet, de én is inkább projektoroznék. De ahol ez nem megengedhető fizikai okokból, ott igen jó dolog lehet egy ilyen állvány. És hála a jó kis közbeszerzésnek, mondjuk sok cég meg sem engedheti magának a Home Made verziót, ezért most fellélegeznek, hogy végre
Mindenesetre én pont nem az Eyefiniti-vel hirdetném, itt inkább a professzionális munkaerő lehet a húzó vásárló erő. Nekem kéne, ha lenne rá pénzem, persze monitorokkal együtt
De hál' istenek itt egy proji is elférne, tehát az tényleg jobb megoldás így átlagosabb felhasználásra(és látványosabb is szerintem végeredményben)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) monitor garanciával
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest