- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Én próbáltam már az Oculust, és egyetértek riplával
Minimum egy 2560x1440-es felbontás kell hozzá, de még jobb a 4K, hogy ne olyan legyen, mintha egy szúnyoghálót húztak volna a kijelző elé. Meg ha lesz hozzá rendes tartalom, majd akkor ismét kipróbálnám, de az eddig látottaktól abszolút nem zsongtam be.
-
Dester31
tag
Tipikusan azok szoktak ilyet írni, akik nem.
Én azt tapasztaltam, hogy némi kipróbálást követően a kazuár játékosoktól (pl. játékok iránt abszolút érdektelen hölgyek) a progamerekig mindenkit be tud szippantani.
A cégnél vett egy kolléga, behozta egy gamer laptoppal, kipróbáltuk a Beat Sabert. Másnap más is rendelt a cégtől. Én kölcsönkértem tőle, napokig csak ugráltam otthon, és aki eljött kipróbálni, ők is mind élvezték. Most én is gondolkodom vásárláson
A legnagyobb probléma még csak nem is a kb. 100e-es árral van, hanem egyrészt nem nagyon lehet hivatalosan Magyarországon kapni (USA + vám + ÁFA), plusz az, hogy kell hozzá egy erős PC is. Nekem van, de a barátnőmnek nincs, ő is venne a gyerekeknek, de a PC mellé már nem fér bele az árba.Az én legnagyobb gondom még mindig a szükséges játéktér hiánya (panelben nehéz lehet összehozni), illetve valóban az, hogy nem wireless. Remélem ez utóbbi hamarosan megoldódik.
Próbáltam a PS4-eset is, de az annyira nem nyűgözött le, mint a Windows Mixed Realityre épülő sisakok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest