- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Miért ne úszhatnám meg?
Hajlítottból van rá példa nem is egy. Amúgy az említett "két" sík LG modell minden fentebb írt kritériumnak megfelel és kellemesen 200k alatti áron.
Mellesleg továbbra is "szerinted" van értelme, "szerintem" nincs értelme 34" UW-nál sem.
".... nem véletlen, hogy olyan kevés a sík panel. 16:9 esetén több esélyed van..." - akkor mégegyszer, VOLT! de már nincs! Pár éve még volt olyan modell, mostmár egyáltalán nincs, pedig igény lenne a síkra is. A jobb UWmonitorok mind hajlítottak.
Valamint még mindig, nem azt mondjuk, hogy ne legyen, hanem azt szeretnénk, ha lenne valós alternatíva.2080TI is kéne, de majd csak ha lesz hozzá való monitor is hasonló árban. Addig elég a 1440p, 2060S-el. Bár ez nemtudom hogy jött ide.
Attól, hogy van egy általam belőtt ársáv amin túl nem adok ki rá többet, az az én dolgom, csupán kiemeltem, azt a sávot, mert ott brutálisan látványos a difi, hiszen hajlítottból VAN az általad alacsonynak vélt áron több modell is! Emellett viszont összevetettem, a teljes kínálatot is... sőt a -HDR részre nem is reflektáltál, ahol hirtelen bővül a hajlított kínálat, amíg a sík alíg.A képlet továbbra is egyszerű: nagyon sok a hajlított monitor vs alíg találni sík monitort (főleg a jobbakból). Ez a fanyalgás tárgya, akinek meg kell a hajlított vegye azt, nekik legalább van kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A T55 szériát útjára indító trió FullHD VA paneljei 1000R ívvel büszkélkedhetnek.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- eladó Dell U3224KBA 6k
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- 27% SZÁMLA! ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest