- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Nagyon durva lehet ez a hűtő, elfogadnám a BFG 9800 GTX-emre.
-
Stevescareco
csendes tag
Lassan külön ház kell a videókártyának.Nem lehetne megoldani,hogy a Pci-sín egy vezeték végén fityegjen és azt dugjuk a kártyára a kártyát pedig, rögzítsük valamihez?Ha van már ilyen találmány akkor sry ha nincs akkor levédetem az ötletem!
-
sNORh
addikt
pfuh, komoly..
Fagypont alá Rlz -
whiz
aktív tag
Hja, hát ez már szép darab. Nem is olyan régen volt, hogy a két slotot foglaló kártyáktól ájuldozott mindenki, erre itt van egy három helyet foglaló cucc... nem rossz. Ha a "fejlődés" így megy tovább, tíz év múlva egyetlen PCIe csati is elég lesz az alaplapra, mert az egész helyet a videokártya meg a hűtése fogja elfoglalni
-
DuplaZso
aktív tag
3 Szlot ? Tyű !
Ha lenne alá kártyám, szerválnék is egyet. De az összesen egy havi fizum volna. Jó nekem a GTO ! -
zlin
tag
Azok az órajelek mennek majd tovább is..
-
Ste
addikt
végre egy örvendetes hír, hogy a kártyák nem csak baromi hosszúak, hanem már 3 slotot is elfoglalnak. Vagy az Atx méretes alaplapokat kellene hízókúrára fogni, hogy a Híres Tri-Sli is elférjen egy lapon és egy házban, vagy a hőtermelésüket kellene visszafogni
-
JanR
addikt
kemeny huto, sztem a lakasban klimanak is megfelelne, de majd ha meleg a helyzet idehaza, raszerelem az asszonyra
-
kariad
senior tag
Kész turbinás erőmű..... Süvit majd szélmentes időben is az bíztos...
-
törölt tag
Nem semmi...
-
mokus1
addikt
válasz
WonderCSabo #33 üzenetére
csak tuninghoz kell ilyen alapon viszi a gyári is (még ezt a kis tuningot is vinné simán a gyári)ez csak olyan vevőcsalógató dizájn
-
WonderCSabo
félisten
Hát szomorú, hogy mostanában ilyen hűtések kellenek a videókártyákhoz. Remélem nemsokára észbekapnak és ott is kisfogyasztású cuccokat csinálnak, ahogy a CPUknál.
-
Loretto
veterán
Plusz két venti, plusz két zajforrás
-
mokus1
addikt
Amugy még nem láttatok ilyen hűtést mert elég kelendő.8000-9000ft magasságában van és a huzott forrófejű 2900XT-ket nem engedi 50fok fölé!!
-
Biomokus
tag
Hát ez brutális! Kell az ilyen a népnek?
-
-
cizoe
őstag
válasz
quickboost #25 üzenetére
Minek, hisz leér a ház aljáig...
-
bagyulajuve
addikt
LOL, ez kész, még rakhatnának rá vagy 3 ventit
-
RexpecT
addikt
Raklap tégla is jár hozzá
.
-
Illusion1010
senior tag
Wow...hát ez igazán mutatós darab
-
Twinsen2
tag
jól látom 3 slotot elfoglal ? vagy inkább 4-et hogy maradjon is mellette némi levegő.
Hogyan szerel az elber ebböl SLI-t ? De bármi más kari is alig fog elférni mellette. -
Puma K
nagyúr
Mikor megláttam ezt a batári méretet akkor le kellett mennem az asztal alá megkeresni az államat..
Ez mi ez már ekkora hütöt csinálni úgy is pár hónapon belül nem top kari és felejtős lesz aztán meg mit csinál az ember vele? Ajtót támaszt majd vele?
Na az Inno... Kösz szépen elöbb is kitalálhatták volna ezt az i-Chill-es témát mert nekem a 6800GT-m azért sült szét mert a drágalátos hütése nyáron nem birta a menetet (nem egyszer 24 óránál tovább WoW-oztam, meg egy kis Oblivion is befigyelt) és a kicsike 90 fokra felment majd szépen rásült a memóriákra az a gipsz szerű valami ami a memória borda alatt volt és annyi volt a karinak... De most legalább van egy 7600GT Silent Pipe II-vel és jó hütés és nincs is hangja a ventik meg járatják a levegöt a gépben és no para
-
2o1i
senior tag
Jó nagy, brutál meg minden, de a ramokat ki a fene fogja hűteni?
-
Füge007
senior tag
Megveszi a csóka a kártyát majd ismét gyüjt hűtésre, csoda a boldog mostmár minden megvan, néhány teszt erejéig felhúzza. Majd telik az idő a csóka már mást szeretne, da szívja a fogát, mennyit gyüjtött erre a projektre, s lám 1/4 éri, ha egyáltalán el tudja adni.
Én azt mondom be kell ruházni egy normális házra, onnantól nics túlmelegedési probléma.
Szép ez a hűtő, de roppant nehéz, és más fórumtársak is aggodalmukat fejezték ki ezzel kapcsolatban. Ez nem CPU hűtő ahol azért adott egy felfogatási keret. Itt mi fogja meg, hm....... ennyi súlyt?! -
juliabrilke
veterán
Heyles döntés volt ez az iChill buli, amit csinálnak az Innonál.
-
cizoe
őstag
elég brutál.. Ha megtámadnak hazafelé, csak előkapod és suhintasz vele...
Amúgy szerintem a medvedisznóember áll a dolog mögött...
-
danati
senior tag
Na ez a nem semmi
-
Integra
titán
ez már fegyvernek minősül
-
mokus1
addikt
tuning nélkül elég a sima gyári cooler amugy nem.csak ezt sokan elfelejtik.
-
Stalker-2572
veterán
Hehe, nem sz*rakodnak. Kérdés mi lesz ezekkel a hűtőkkel fél év múlva, amikor "kukázható" lesz a kártya. Tiszta anyagpocsékolás
(és ezt nem csak erre a hűtésre értem)
-
vedini
őstag
nem tudom meddig akarják ezt fokozni, jobb lenne "okosabb" karit előállítani kisebb hődisszipációval
ha gyenge a ház szellőzése akkor tök mindegy hogy 2 kiló réz van-e a karin, meg 5 venti, az a 2xx watt istenesen befűt, főleg a nyári kánikulában -
venember83
nagyúr
Látom az iChill sorozat továbbra is porondon van, ennek örülök.
-
divergens
tag
Hát ez már annyira böszme, hogy jól néz ki..
Nem tudom, hova vezet ez, pusztán csak növeljük méretet,tömeget..(a réznek meg az aluminiumnak ugyanakkor folyamatosan csak emelekedik a világpiaci ára..)
-
Borisz76
nagyúr
Brutál kinézet...és teljesítmény.
A hatásfoka is jó mert közel 30 fokot hűteni a gyárigoz képest.....az nem semi. -
Croissant
aktív tag
Nem semmi egy hűtés; azért én már fosnék ilyen súlyokat rakni rá, amit csak részben a hátlap, részben a pcie csatlakozó tart meg. De pont így lennék a cpu-hűtő monstrumokkal is
Ha pedig az a 29 fok valós, akkor nagy grat nekik, és nagy antigrat az nvidia mérnökeinek
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Arctic Cooling új Accelero modelljét az Inno3D is alkalmazza.
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest