- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- MSI Claw
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pugna
csendes tag
A Tassel lofer cipőt szokták makkosnak csúfolni, nem az ilyen ködvágókat. Pedig a Tassel lofer egy igazán stílusos univerzális cipő, csak valahogy a magyar utcakép totálisan szembe megy a bevált férfi eleganciával. Nálunk még mindig a műszál, a műbőr, az autós táska, a nylonszatyor az edzőcipő, a rövid ujjú ing meg a méretpontatlan ruhák a divat. Jah, meg a megrogyott fehér frottírzokni. Amúgy jó kép, nagyon tanulságos. Az úriember nem tudja hogy bizonyos szint felett már ciki hogy látszik a logo meg a felirat. A memória jó lenne, de olcsó hatást kelt. Hyper X predator ramokat használok, szerintem ez sem tudhat sokkal többet.
-
Ugyan, barbárság. Jó ez így, meg léteznek ezüst bordázattal is Royalok, azok kevésbé hivalkodóak.
Ami poén még, az a doboza; olyan, mint egy ékszeresdoboz, és még egy Trident Z Royal feliratú, mikroszálas törlőkendőt is adnak hozzá. Nyilván nem ezért veszi az ember, de mindenesetre jópofa. Az Arctic lapomba simán jöhetne egy 3200@CL14-es silver kit; nem hajtanám el, aki a csomagot hozza. : > -
-
Dr. Akula
félisten
A 3200/CL14-et eddig is tudta a G.skill, igaz nem volt csillámpóni karácsonyfa rajta, csak sima, és elég volt neki az 1.35V is.
-
-
menpee
aktív tag
Áhh, nem gémör, nem is kell.
-
Victorio
aktív tag
Jáj de sukár drága tesvéreim
-
MeszesKPT
őstag
Lassan alakul a dolog. Én zebracsíkos ramokat keresek, ha valaki tud ilyenről dobjon egy linket, köszi.
-
Az amerikai bűnözőknél azért szokás az aranyékszer (szőrmebunda, kígyóbőr cipő és társai), mert azt a rendőrség nem foglalhatja le valami hülye szabályozás miatt. Ez nem új dolog, az 1920-as években indult. Emiatt a pénz ékszerekben tartása normális és bevett formula lassan egy évszázada arrafelé. Ebből fakad, hogy a gazdaság, sikeresség kimutatása is ebbe az irányba ment el - ha tele vagy arany ékszerrel, akkor sikeres vagy. Legalábbis az üzenet ez kifelé.
-
koko52
nagyúr
Inkább a menőzés, arcoskodás, kivagyokén jelképe lett az arany. Lásd fekete rapperek, cigányok, arabok. Normális ember nem hivalkodik ilyen baromságokkal. Mikor láttál híres gazdagokat (Bill Gates, Rotchild, Zukereberg, Csányi stb ilyen szarokban meg lógó pár grammos felfújt szarokkal? Az ember ezek miatt zsigerből undorodik. Valóban sztereotípia lett. Mint fiúkon a kék lányokon a rózsaszín. Bár ma már az is elferdült.
-
mepet
addikt
wow, roma ram!
-
TIT
veterán
XMP-nek is mennie kell ha a proci és a lap tudja.
Mégis ennek mi az xmp-je 3200Mhz? -
koko52
nagyúr
válasz
ipatch1895 #15 üzenetére
A csúcsok mindig drágák, pont ez van vga fronton. 10-20%ért dupla pénzt is lehet adni
Nekem 4*8 Aegis (2*19 000ft-volt) 3200 cl16-on vígan megy. Van akinek 3200 Cl14-en, tehát hozza eme csoda szép példány egyik XMP-jét. -
ipatch1895
csendes tag
Most nem azért, de ezek tényleg olyan nagyon jó speckók?
3466-os 2. gen. DDR4 Fury RAM-ok mennek CL16-tal, és az egy igen olcsó megoldás. Ahhoz képest nem sokkal jobb. -
apatyas
Korrektor
Nem vagyok túl meghatva a paraméterektől.
"Ráadásul, ha még kisebb késleltetés kell, akkor van egy külön profil 3200 MHz-re is, ahol elérhető a CL 14-es beállítás."
A filléres G-skill Aegis 3GHz-es kitet is 14-17-17-akármin hajtom, és csak 1.35V-on. Ha ehhez arányosan nem lesz sokkal drágább, akkor elmegy mint lehetséges n-edik alternatíva. Az igaz, hogy az Aegis csak 2*8GB ez meg 4*, de az a része nem a memón múlik hanem a proci memvezérlőn és alaplapon, hogy négy modullal is 'megszólal-e' akkora frekin. -
Csupingo
veterán
Jaja, kim kardashian, párizs hilton, puffdaddy vonalon el tudom képzelni, vagy a királyi családban.
Viccet félretéve, azért pár moddolt gépbe is beférhet persze. -
Fred23
nagyúr
"Mindehhez 1,5 V-os feszültséget kell használni."
Köszi, de nem kell!
-RARA-:
+1, szerintem is jó lehet egyes konfigokba, kár fikázni a kinézet miatt, pláne, hogy lehet másért is. -
Tomcat
őstag
Ennek nagyon sukár lett a kinézete.
Kíváncsi lennék hogy ki rak a gépébe ilyen giccses valamit. Ha a körítés nélkül is kapni lehetne akkor érdekes lenne mint alternatíva, mert egyébként jó mint memória kit. -
siposz
aktív tag
Stricirokokó memória. Ezt is megértük.
-
donki
senior tag
Mi lehet fontosabb egy memória esetén, mint a stabilitás? Csak nem az rgb ledek?
-
Eme csodás hűtőborda nélkül is kapható? Plusz pénzt fizetnék érte, csak hogy ne legyen rajta.
-
Predatorr
őstag
„átlátszó panel mögé rejtett az RGB LED-ek által” - Jézusom!
Egyre rosszabb a google fordító, nem csak napokat késik.
Nem bírtam tovább olvasni.
-
tzolosch
csendes tag
Az a hűtőborda szépnek számított? Mindig úgy érzem hogy innen már nincs lejjebb, erre tessék... A számtech-boltok kirakatát lassan lehetetlen megkülönböztetni egy bizsuboltétól
-
Nem gondoltam volna, hogy az RGB-n túl is lesz valami, ami a giccses fogalmat új szintre tudja emelni az IT-világban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Trident Z Royal termékcsaládban legújabb üdvöskéje igen magasra, jobban mondva igen alacsonyra helyezi azt a bizonyos lécet.
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest