- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
[Itt] van több kép is róla.
Ami még kiderül:
-Processor cooler backplate access hole
-2.5" SSD-compatible drive mounting -
hejesírásó
senior tag
ha tartják a 100 dollár alatti árat sok ilyen ház lesz az asztalokon.
-
exx
tag
Nem rossz és az ára is igen jónak tűnik.
A belsejéről is jöhetett volna 1-2 kép. -
Symbio
senior tag
válasz
NagyVillany #44 üzenetére
Én sleep és reboot nélkül cserélek e-sata-t felül és hátul (CM690). Valamit biztos rosszul csinálok
-
kovacsroli
senior tag
ez marhajól néz ki
-
proci985
MODERÁTOR
a CM verzió magasabb és hosszabb.
cikket javítani kéne, ez nem torony, ahogy a CM690 sem torony (bármennyire is hatalmas a 4x5.25ös slotú codegenekhez képest). a Chieftec tornyok min 10centivel magasabbak.
silent meg... elöl venti és vinyók, zajszigetelés nélkül => ebbe halk gépet nem lehet építeni.
-
NagyVillany
tag
-
válasz
soundsonic #41 üzenetére
Nm.
-
gcsaba70
csendes tag
válasz
diósdi rém #38 üzenetére
Szerintem meg "Zalman barátunk" nincs is annyira lemaradva...mint Te azt gondolod!
Az MS1000-nek két(!) 14 (vagy 12) cm-es felső és egy 12cm-es hátsó ventije van, plusz egy 12 cm-es hely alul, és egy 9cm-es a vinyóknál.
Ebből benne van 2x12 cm, és a 9cm-es.
(Mondjuk a 12 cm-eseket kicseréltem Arctic F12PRO-ra, ha már volt otthon.)
-
gcsaba70
csendes tag
Nekem egy Zalman MS1000-esem van. Amivel tökéletesen elégedettt vagyok. De nekem ezek az űrhajó formájú ("extravagáns???") házak sosem tetszettek. Gondolkodtam egy logout-os cikkben amikor összeszereltem, de valahogy elmaradt. Az szerintem egy ideális ház, mondjuk jóval többe is kerül mint a Z7. Csak,hogy ne kelljen keresni...
-
válasz
soundsonic #36 üzenetére
-
diósdi rém
csendes tag
Zalman barátunk eléggé lemaradt ház ügyben manapság.Semmi extra nincs ebben a házban a kék fényáradatot kivéve ,ha a 12 centis ventik hozzák a szintet mégcsak halk sem lesz.
Nem győzött meg,szólni kellene nekik hogy ideje lenne 14 centis ventiben is gondolkodni.Ja igen...HALK 14 centis ventire gondoltam.
-
XuChi
addikt
Na ez biztos "géjmer" case néven fog futni
. Főleg azok után (utálom) a zalmant miután a silent-nek nevezett (de nem az) ventit megvettem és kb 40-50dbi hangerővel visított a fülembe. Borzalmas.
Ez a ház sem lesz a kedvencem.
-
Xirtam
veterán
Enyhén Cooler Master beütése van!
-
twine
veterán
....ugy tudom Biosban engedélyezni kell az AHCI módot, és akkor akár ebben, akár "bárhogy",,,eltávolithatod vagy rádughatod a SATA-s eszközöket a gépre leállítás/ujraindítás nélkül....
Épp ugy mint egy Pendrive-ot,,,Eszköz eltávolítása.....majd lehúzod....ehez nem kell kimondottan rack.....
A nagyok majd kijavítanak ha hibásan írtam volna valamit.... -
Mai kvízjátékunk:
A két képen 3 különbséget rejtettünk el:
-
Symbio
senior tag
Nem látom jobbnak, mint a CM 690-t, sőt felső tápos és innen nálam nem játszik
-
twine
veterán
Kövezzetek meg,,,de én semmi extravaganciát nem fedeztem fel ebben a házban.....
Semmi ujjat,,semmi innovativat,,,a belsőt meg sajnos még nem láttam....
A Zalman, meg valahogy nekem amugy is kicsit már kiöregedettnek tűnik...
A neve tartja már el ezt a céget is,,,és nem a valódi fejlesztések,,vagy ujjitások....
Persze mindez szigorú magánvélemény....Volt hogy vásároltam ugy Zalman VGA hűtőt hogy az egyik specko kis menetes b@sz-ban nem volt benne a menet....(pár éves történet) "Manapság" pedig azt látom, hogy jöttek az ujjabnál ujjab gyártók és simán le is söpörték a céget,,,,Jobb és hatékonyabb cuccokal! EZ mondjuk a világ rendje,,,de ők még mindig olyan áron árulják a termékeiket, ami szvsz nincs arányban a valódi tudásukkal...
Volt időszak mikor azt mondtam a Zalman,,na az igen,,,,manaság semmibe sem nézem a céget -
nem rossz de az ára...
tipikus azért fizess 2X annyit mert Zalman.... -
Szerintem jól néz ki,csakhát megint az ára
Ez ugye egy átlagos ház ami ha 200 dollár az nálunk ismerve a hazai árkakulációt
lesz bruttó 30 ezer forint
Annyit viszont nem ér meg.
Akkor inkább veszek egy kevésbé dekoratív de hasonló házat fele annyiért -
joi29
őstag
Ez se nem extra se nem vagáns, még csak art dekor enteriőrje sincs.
-
Az utóbbi időben a zalmannál inkább az átlagos minőség terjedt el, a magas árat megtartva. Nem vennék rá mérget, hogy ez a ház 20K alatt lesz itthon. Szerintem ilyen minőséget más gyártótól 5-8K-val is olcsóbban meg lehet venni.
-
KicsiUbul
őstag
válasz
FireKeeper #15 üzenetére
A 7. kép alapján nagyon gyanús
-
FireKeeper
nagyúr
a galériában lévő kép alapján én úgy látom, hogy felsőtápos
-
Male
nagyúr
Igazából olyat bármelyik házba rakhatsz... csak nem a tetején lesz.
Pl egy ilyennel megoldható. -
PH-User
addikt
Ez igazán tetszik!
-
total90
veterán
Jó kecók, de már vagy 2 hónapja bejelentette ezeket a Zalman
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Olajbogyesz #3 üzenetére
Nekem is ez ugrott be egyből, mondjuk 100 dodó alatti ár az jó, na majd egy tesztre kíváncsi leszek.
-
Integra
titán
nem rossz, de inkább gamergiccs mint elegáns.. de csak egy picit
nem tudom melyik ház tetejébe lehetett kábel és minden egyéb nélkül beletolni a sata hdd-t (nemrég volt hír róla), de az istenkirály, anélkül már nem is nagyon vennék házat..
de mondjuk úgy is eltudom képzelni, hogy az oldalába kell becsúsztatni a sata hdd-t, mindegy, csak legyen rajta, telitalálat -
Béka86
csendes tag
Dizájn = CM690
100$ alatt elég jó vétel.
-
X@b3e
addikt
Nem rossz.. még a belsejét megnézném, h alsó tápos-e.
-
Sylo
tag
ez nem semmi vas..
-
nuke7
veterán
hát, szerintem semmi különös, dehát a zalman-nak is kell hogy legyen olcso, egyszeru háza...
-
KicsiUbul
őstag
Valamiért a Cooler Master Centurion 590 jut eszembe róla. De nekem nagyon szimpatikus a telepakolható előlap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Z7 néven megjelenő házcsalád a játékosok igényeit szeretné kielégíteni.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós kamerák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest