Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Polllen

nagyúr

válasz krx21 #15 üzenetére

Az előző generáció is pont ugyanezt a célt szolgálta, fullban nyomták ott is a casual-t. A legnagyobb blockbuster multiplatform játékaik pc-re a legnagyobb butításokkal jöttek.

Malachi

A legtöbb PC játékos, akinek nem tetszik, fullhd monitorral (vagy afelett) játszik és kb. karnyújtásnyiról nézi a megjelenítőt. Ott nagyon látszik az 1080p vs 900p.

Én is TV-n játszom, igaz pc-ről és 2 m-ről már nem nagyon érdekel, hogy full vagy low a graf beállítás, de az 1080p-t meg tudom különböztetni a 900p-től az új játékokban.

Raysen623

Aki látja a 30 és 60 fps közötti különbséget annak fontos. Már csak azért is, mert sztem az összes mai megjelenítő tudja a 60hz-t. A 120hz-s monitorok elterjedésével amúgy majd jönni fog a "120 fps legyen stabil" igény is, hiszen anélkül semmi haszna egy ilyen megjelenítőnek.

Alapvetően a 60 fps pc vonalon szerintem nem új keletű. A mostani konzolokat meg azért ekézik, mert beharangozták, hogy lesz 60 fps... és nem nagyon van. Ha nem nyekeregnek erről, negyed ennyi fricska lenne.

Új hozzászólás Aktív témák