Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elijah Baley
tag
Icomonig , incoming, és már be is csapódott a raketta
-
mephi666
nagyúr
azaz... asus v3000 volt tv in/out-tal... főleg emiatt cserélte le a srác a voodoo-t
akkor én 3dfx lázban égtem és több helyen is jobban teljesített a voodoo 3dfx glide-dal, mint a riva d3d-ben... aztán lett később voodoo2-m is... izmos kártya volt az akkor... még a hitman-t meg az undying-ot azzal játszottam végig elsőre
nem tudom hogy megy az incoming a mostani konfigokon? patch kell hozzá? úgy emlékszem, hogy már gef2-vel is begyorsult kegyetlenül itt-ott... -
mephi666
nagyúr
húúú... incoming-al mennyit nyomtuk anno
alap benchmark volt nálunk az a játék... meg tuti jó kis arcade móka volt... jöttek az alienek kötelékben meg összevissza dögivel és lehetett őket aprítani a légvédelmi ágyútól kezdve a helikopteren és a tankon át a sugárhajtású repülőgépig mindennel
meg voltak upgrade-ek meg minden... nagyon jó buli volt az a játék... ilyenekből van hiányom mostanság... a hawx nem volt olyan rossz egynek, de nem adta vissza a hangulatot... (az incoming-ot egyik haverom kapta még talán valami asus vga-hoz)
incoming force-al nem játszottam... az expendable meg megint egy jókis hentelős buli volt, de csak a demóval szórakoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest