- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
"hajrá, nyugodtan vigyük 110% fölé az államadósságot, hisz a legújabb számítások szerint attól még nem megyünk kötelezően csődbe".
Legalább ennyire veszélyes egysíkúan kizárólagos kapcsolatot felállítani az államadósság és gazdasági teljesítmény között. Magunkra gondolván mondhatnám azt hogy ha Mariska néni beviszi a családi aranyt a zaciba és lesz egy millája, akkor jövőre új család és millió után kell néznie. Én nagyon nem szeretnék a családtagja lenni, elég volt egyszer.
echterion: nálunk is i5-k izzadnak excel alatt, van adatbázisprogram persze, de vannak dolgok amiket muszáj excelben készíteni ha nincs kiépítve a komplett szisztéma alapjaitól. Mivel itthon lassan minden vállalatot plusz adóztatnak aminek két tyúknál több van az udvarán, így értelemszerűen felértékelődnek az alapprogramok mert komoly fejlesztésekkel totálisan leálltak és állnak mindenhol. Pont emiatt szoktam hülyét kapni amikor jönnek az intel atomos meg amd brazos géphírek és első hozzászólok között sztenderdül elhangzik, hogy irodába jó lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest