Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
orbano:
hol született édesanyád?
- Manchesterben... :-)
mi az édesanyád neve?
- Sarah Davies... :-)bocs ezt nem bírtam kihagyni... :-D lehet, hogy a fenti ok miatt használja a pink szót?
eszterencs:
Kedves eszterencs nem kell elkeseredni :-) a vita jó mert elgondolkodtatja az embert,
én például nem tartom mértékadónak egy cég adatbázisát a magyar nyelvre vonatkozólag, de ez már legyen az én bajom.pl.: majdnem elhánytam a belem amikor a múltkor egy anyuka úgy hívta a kisfiát, hogy "gyere Lájonel"... nem cigányok voltak!!! mielőtt valaki ebbe beleköt...
Nekünk most fog megszületni a 3ik gyermekünk, de egyik sem kapott ilyen cifra nevet...
mi sem vagyunk cigányok mielőtt ebbe is beleköt valaki...
én csak úgy gondolom majd akkor adok angol nevet a gyermekeimnek és akkor fogok minnél több angol szót használni a közéletben ha majd ők is használnak annyi magyar szót... -
törölt tag
válasz
eszterencs
üzenetére
Akkor ajánlom a ciklámen szó használatát... olyan szó nem létezik a magyarban hogy pink...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest