- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
válasz
WhrlpoolMind #15 üzenetére
ehhez már csak kicsit kell hozzátenni és megvan a macnook air...
-
Remélem kimaradunk a forgalmazói körből , mert ezen az áron szerintem nem piacképes termék, azon kívül nem tudom ki gyártja a Franciáknak.
-
Flaxon
újonc
akkor vajon ez is örökéletü lesz mint a nokia 3310 es?
-
deatom
tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Sajnos szerintem már nagyon leépült a Nokia "név", mint brand.
Kár, hogy az elején csak a névvel akarták eladni a termékeket, nem volt igazán mögötte semmi. Rövid távon ez lehet nyereséges, de hosszútávon ez szerintem átfordul, mert egy idő után már a vevő sem ugrik a Nokiára, illetve a befektetők sem. Sőt, maga a brand is jócskán veszít a piaci értékéből. (Kíváncsi vagyok, hogy a főkönyvekben mennyit érnek még a jogok) Szerintem az, hogy egyre több cuccra rakják rá a nevet, mutatja, hogy már a jogok megszerzésének költségei és a követelmények is csúsznak szépen lefele.
Lett volna esélyük rá pedig, hogy szépen visszavezesség a piacra a brandet (én csak magáról a névről beszélek) , mint egy minőségi, innovatív vállalat, csak ahhoz sokkal nagyobb tőkebefektetés kellett volna, nagyobb kockázatvállalás, és egy két tényleg minőségi termék. -
Én sokallom ezt az árat ezért a gépért. Nekem úgy tűnik, hogy a legszebb (és talán egyetlen nem tucat) része a Nokia logó, de 800€ az 300000Ft körül van, ha erre rájön az ÁFA, akkor már 380000Ft, azt nagyon sokallom.
-
Szegény Nokiát is felemésztették a nagycégek, így bármire rá pakolják, ami nem csak telefon.
Igaz, a Nokiának volt TV-je, és számítógépe is(!) anno, de ez nagyon gyér internetezésen kívül bármire. -
htc07
addikt
válasz
kakuk.tamas #11 üzenetére
azt nem tudtam hogy most is van, arra emlékszek, hogy szüleimnél volt a nappaliban 90hányban.
-
Semplar
őstag
Bekapta a nokia logoját.
-
icp1970
senior tag
Ez a hardver nagyon gyengusz.
-
jerry311
nagyúr
Az Apple ügyvédei már írják a keresetet a formaterv másolása miatt.
-
htc07
addikt
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
A telefonokban erősebb procik vannak már mint ebben, inkább csinálnának azokhoz egy dokkolót ami laptoppá alakítja. A rengeteg felszabaduló helyet meg kitömhetnék akkuval.
-
kakuk.tamas
addikt
Ilyen procival, dGpu nélkül mi értelme a nagyobbnak?
Inkább lenne 13-14 és 15,6-os… -
Armagedown
őstag
Csak ismételni tudom azt, amit az egyik cikkíró már leírt: Elég volt a márkák prostituálásából!
-
fatpingvin
addikt
így elk... szóval, elkorcsosulni, szomorú.
Nokia név alatt azért voltak jó dolgok. most lesüllyedt az N+1 edik tökugyanolyan tucatvacak szintjére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A neves márka licenszeit egy francia startupnak sikerült megszereznie, így új termékére ráteheti a Nokia logóját.
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- 16" macbook pro m1pro.
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest