- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
így elk... szóval, elkorcsosulni, szomorú.
Nokia név alatt azért voltak jó dolgok. most lesüllyedt az N+1 edik tökugyanolyan tucatvacak szintjére.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Armagedown
őstag
Csak ismételni tudom azt, amit az egyik cikkíró már leírt: Elég volt a márkák prostituálásából!
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
kakuk.tamas
addikt
Ilyen procival, dGpu nélkül mi értelme a nagyobbnak?
Inkább lenne 13-14 és 15,6-os…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
htc07
addikt
válasz kakuk.tamas #3 üzenetére
A telefonokban erősebb procik vannak már mint ebben, inkább csinálnának azokhoz egy dokkolót ami laptoppá alakítja. A rengeteg felszabaduló helyet meg kitömhetnék akkuval.
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Az Apple ügyvédei már írják a keresetet a formaterv másolása miatt.
-
icp1970
senior tag
Ez a hardver nagyon gyengusz.
[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
Bekapta a nokia logoját.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
nagyúr
Sebaj! Jönnek majd a Nokia turmixgépek, kutyaszőr ápolók, kenyérszeletelők, meg zokniszárítók a nagy sikerre tekintettel.
Hová lehet még tenni nokia logót?
Sós kifli? Krémtúró? Zacskós krumpli? Wc papír?
Mind mennyi érdekes lehetőség!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
htc07
addikt
válasz kakuk.tamas #11 üzenetére
azt nem tudtam hogy most is van, arra emlékszek, hogy szüleimnél volt a nappaliban 90hányban.
[ Szerkesztve ]
-
Czeky
Arcképgyáros
Szegény Nokiát is felemésztették a nagycégek, így bármire rá pakolják, ami nem csak telefon.
Igaz, a Nokiának volt TV-je, és számítógépe is(!) anno, de ez nagyon gyér internetezésen kívül bármire.So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
WhrlpoolMind
csendes tag
Én sokallom ezt az árat ezért a gépért. Nekem úgy tűnik, hogy a legszebb (és talán egyetlen nem tucat) része a Nokia logó, de 800€ az 300000Ft körül van, ha erre rájön az ÁFA, akkor már 380000Ft, azt nagyon sokallom.
Daniel WhirlpoolMind
-
deatom
tag
válasz Armagedown #2 üzenetére
Sajnos szerintem már nagyon leépült a Nokia "név", mint brand.
Kár, hogy az elején csak a névvel akarták eladni a termékeket, nem volt igazán mögötte semmi. Rövid távon ez lehet nyereséges, de hosszútávon ez szerintem átfordul, mert egy idő után már a vevő sem ugrik a Nokiára, illetve a befektetők sem. Sőt, maga a brand is jócskán veszít a piaci értékéből. (Kíváncsi vagyok, hogy a főkönyvekben mennyit érnek még a jogok) Szerintem az, hogy egyre több cuccra rakják rá a nevet, mutatja, hogy már a jogok megszerzésének költségei és a követelmények is csúsznak szépen lefele.
Lett volna esélyük rá pedig, hogy szépen visszavezesség a piacra a brandet (én csak magáról a névről beszélek) , mint egy minőségi, innovatív vállalat, csak ahhoz sokkal nagyobb tőkebefektetés kellett volna, nagyobb kockázatvállalás, és egy két tényleg minőségi termék. -
Flaxon
újonc
akkor vajon ez is örökéletü lesz mint a nokia 3310 es?
-
veterán
Remélem kimaradunk a forgalmazói körből , mert ezen az áron szerintem nem piacképes termék, azon kívül nem tudom ki gyártja a Franciáknak.
duree54
-
gliskard
senior tag
válasz WhrlpoolMind #15 üzenetére
ehhez már csak kicsit kell hozzátenni és megvan a macnook air...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Le Mans Ultimate
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dobozos Új DELL XPS 13 9315 2in1 /i7-1250U/16 GB Ram/512 GB SSD/ 4K UHD IPS
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest