- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pakriksz
őstag
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
a panel jó, a hozzá csapott parasztvakító aranyárú hangrendszer nem kéne csak...
-
törölt tag
válasz
#16729600 #13 üzenetére
Ne is haragudj, de ha a házimozis mantrára vagyok kíváncsi, majd átmegyek abba a topicba. Nem értem miért kell kimondatlanul is a komponens rendszerekhez mérni ezeket, amikor összesen annyi hasonlóság van köztük, hogy mindegyik hangot ad ki.
Ezt a Harman prüntyögőt többi TV-hez érdemes viszonyítani, illetve felmerült bennem hogy egy olcsó számítógépes aktív párhoz képest milyen lehet.
(#14) vigyori78:
Ismerem a Harman-csoportot, most is egy HK + JBL lánc mellől írok. Durva elképzelésem van róla hogy mit lehet egy ilyentől várni, de ettől függetlenül még mindig szívesen meghallgatnám.
-
Ahogy a vastagabb pénztárcájú környezetben lévő MediaMarkt-ok és hasonlók katalógusait nézem, kb 1000EUR a választóvíz. Az average Hans, John, Olaf kb ennél hajlandó beruházást tenni.
Viszont még egy tényező, amivel meg kell küzdeni az új generációknak: FullHD-nél általában ez volt a család első laposTV-je - ill nagyon nagy volt az ugrás képfelbontásban. Ergo a techmániás Hans/John/Olaf mellett a böhöm, mozdíthatatlan CRT-dobozokat kerülgető háziasszonyok is kiadták az ukázt, hogy tessék beszerezni valami könnyebbet, laposabbat.
4k esetén már nem ennyire 1értelmű a helyzet, 3-4m-ről nézve egy 55"-os fHD és 4k között nincs asztalborogató különbség. Ergo kb akkor fogják cserélni a fHDTV-t, ha az elromlik. -
-
meszi85
tag
IO Color
ez nem Color IQ akart lenni
-
-
Jönnek a kínaiak,talán ezzel szélesedik egy kicsit a tévépiac,remélem minöségi termékeket gyártanak.
-
törölt tag
Ha a TV-k közül kiemelkedik, akkor a feladatát már elérte. Egyszer azért meghallgatnám hogyan szólnak a műsorok vagy a mozifilmek egy hasonlón, jobban-e, mint például egy ilyenen.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
Nem tartom magam szakértőnek, de köszi!
Alapvetően én annak örültem meg, hogy végre jönnek a kínai cuccok (és nem feltétlen a gagyi).
A "kvantumpontos" technológiáról pedig rengeteg infó van a neten. Itt a PH!-n is írtak már róla (katt, katt). Hogy mennyire jó az majd a tesztekből kiderül (én még nem találtam review-t). -
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
Mondjuk 40% parasztvakítás. Nem rossz panel, kvantumpöttyösen tényleg jobb az LCD/LED-nél. Szivesen megnézném valahol, ha eddig elvoltam LED-en, akkor sztem ezzel is ellennék a 4k érában.
Mindenesetre örvendetes hír, az OLED eszméletlenül drága (még mindíg 10k$/€ felett van egy 55"-os TV), valamivel le kell nyomni az árakat.
-
Qkac79
tag
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
A fluxuskondenzátor egy jövőmódosító kézi készülék, amit almanac hajt
-
vigyori78
őstag
Hangzásra nem lesz panasz az biztos
Szép is jó is reméljük olcsó is lesz.Jó lenne egyre több gyártó tévéje jutna el hazánkba én nagyon örülnék PL.: Mi TV -nek is .
-
<Adamsky>
nagyúr
Üdvözítő. Bárcsak a Xiaomi is így döntene. Kell(ene) egy kis konkurencia a nagyoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- UHD filmek lejátszása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest