- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rt06
veterán
"lehet jószándékúan megölni egy embert?"
ezt hol irtam? vagy akar hasomnlot? ezert nem kellene szar analogiakat eloszedni, mert aztan te magad kavarodsz beleazt meg, hogy egy 12-14 eves gyerek mire hasznalja majd fel a kesobbiekben a most megszerzett tudast, megneznem, hogyan sorolod be egyertelmuen
-
rt06
veterán
igen, ezt meg mindig ertem, de akkor megkerdem megegyszer
mi a helyzwet azokkal, akik csak azert vagjak el egy ember nyakat, hogy lassak hogyan kellvagy ha el akarunk szakadni a hulye hasonlatoktol (ami nem ertem, azon tul mire jo, hogy megmutasd, hulyenek nezed a vitapartnered), akkor hova sorolnad azokat, akik azert kerulik meg egy program, egy halozat, egy szemitogep vedelmet, mert eppen kiserleteznek, hogy megy-e ez nekik, kivancsiak, meg tudjak-e csinalni, kihivast ereznek benne
-
rt06
veterán
igen, tudom, hogy te igy gondolod (tobbnyire egyet is ertek vele), viszont kifelejtesz belole egy igen jelentos reteget, megpedig azt, aki taunlaskeppen - vagy csak hogy lassa, meg tudja-e csinalni - nyitja ki az ajtodat
utana nem megy be, nem visz el semmit, max bekukucskal, viszont megsem a te keresedre tette, s meg ha be is zarja utana, a kicsitas tenyen az nem valtoztat -
rt06
veterán
van etikus hacker, megpedig az, aki megszerzi az errol szolo tanusitvanyt
ez egy elnevezes, hivhatnak akar krumpliorru hacker-nek isa marhasag egyebken meg az, hogy mindenki szentul meg van gyozodve hacker/cracker temaban a sajat igazarol, de alig paran kepesek leirni, hogy ok pontosan mit is ertenek a szoban forgo kifejezesek alatt, mielott mindenkit korbe lehulyeznek
es meg ennel is kevesebben kepesek ezt hiteles forrassal alatamasztani
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Goddess of Victory:Nikke
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest