Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Freddy76
addikt
Elképzelni sem tudom, mi lehet Ropi mentsége. Ha valóban megvannak a képek, ahogy állítja, régen oda kellett volna adnia őket, vagy - ha esetleg korrekt is akarna lenni - mással kidolgoztatta volna. Továbbra is csak azt tudom gondolni, hogy nincsenek meg a képek.
Az is sajnálatos amúgy, hogy Ropi így ki tudta nőni magát itt a péhán. Ő volt a technikázó megmondóember, aki lökte az okos szakmaiskodást a Canon, vaku topikban, vagy éppen itt, bölcselkedett workshop-okról, megrendelésekről, miegymás. Miközben többen, akik látták-láttuk Ropi valódi munkáját, személyiségét, tudtuk, hogy ő egy lufi, nagy szavakkal, a középszerűt éppen megütő képekkel, alázat nélkül. Engem egyszer azzal etetett meg, még kezdő fórumozó koromban, hogy három alkalommal, háromszor ötezer forintért megtanít a vaku használatára - egy ötezresem bánta, mert többször nem vettem igénybe a "tudását", de tanulópénznek jó volt. Egy ideje én - és a privát üzenetekből ítélve sokan mások - eltettem őt a megfelelő skatulyába. Lehet, hogy korábban kellett volna neki beolvasni, akkor talán nem ültet fel téged, és ki tudja még hány párost.
Remélem megoldódik az ügy, legalább annyira, hogy a pénzt visszakapod.
-
belovary
senior tag
Miii vaaan? Nem már, ez komoly? Ez még az esküvős képek?
Baszki, sarkamra kéne állni... még az eseményen vagyok, már hívnak, hogy hol vannak a képek.Igaz, nekem eddig ritka volt az esküvő, de szeretek annak is nekiállni azonnal, mert akkor még a fejemben van mikor ki merre. Komolyan, ha már 1 vagy max 2 napot tolok egy anyagot, már úgy érzem hogy azonnal neki kell állni mert elcsúszok...
Nálam is volt ilyen éjszakai fotózás projekt, és nagyon szarakodós, sok idő utómunkázni, ezért hagytam. Azt eltelt 1 hét, 1 hónap, és idővel már csak azt láttam, hogy ááá úgy sokkal jobb lett volna, meg ez így tré, inkább ki kellene menni máskor... magyarul ki sem dolgoztam, és persze ki sem mentem azóta se.Szóval neki kell ugrani ahogy tud az ember, mert még benne is van a fejében, és nem fogja magát szívatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Avagy mit tegyünk, ha egy ismerős megkér minket az esküvőjének fotózására.
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest