- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
-
Hirdetés: HP Z230 Workstation ( E3-1225v3 , 8GB , 500GB )
ikcppx értékelést adott Somnus számára:
Minden rendben ment!
Somnus értékelést adott ikcppx számára:
Megbeszéltünk mindent, RAM és HDD nélkül 22000Ft + postadíjban állapodtunk meg, előre utaltam, csomagküldéssel kértem. Közben kiderült, hogy személyesen is át tudom venni a HP Z230 SFF típusú gépet. Így is történt, az elutalt szállítási díjat visszakaptam. Viszont nem esett szó arról -sem a hirdetésben sem pedig az üzenetekben-, hogy durván karcos a gépház(B- kategória, sok apró és hosszú felület karc a fekete fémfelületeken, egy durva mély az alján a fém és a műanyag előlapon), amivel csak átvételkor szembesülhettem (így már értem, hogy a hirdetésben miért olyan szögben készültek a képek, ahol nem látszanak a gépház oldalai), ezt meg is jegyeztem neki, hogy eléggé karcos a gépház, ami abban a pillanatban annyira nem is zavart. Az alapos tesztés közben derültek ki további turpisságok. Az egyik SATA kábel annyira meg volt törve, hogy kilátszott az árnyékoló fólia is, emiatt cserére szorul. Állítólag nem volt javítva, de a CPU hűtő ventillátor sem a gyári. Igaz, hogy nem mai gép, de erről azért jó lett volna tudni. Van olyan HP 8300 SFF gépem amiben még gyári ventik pörögnek és köszönik, jól vannak, csendesek. A venti cseréről csak következtetni lehet az eddig megtett üzemórákra. Becsületére váljék, jól működik, de ha tudok ezekről a dolgokról, másik eladótól veszek egy másik gépet, ami mint esztétikai mint műszaki állapotában is megfelelő lett volna. 40000 Forintért lett volna A kategóriás Z230 tower 16gb memóriával és jobb processzorral és garanciával!
Leírtam hosszan -a fentebb is említett dolgokat- az eladónak és megkérdeztem, hogy visszavásárolná e a gépet, mivel ez így cseppet sem mondható korrekt üzletnek. A rövid válasz az volt, hogy mivel jól működik, a "kis" esztétikai hibák miatt nem veszi vissza a gépet.
Egyik cimborámnak szerettem volna összerakni ezt a gépet, de égne a pofám ha így adnám oda neki... így "megnyertem" magamnak ezt a példányt.
Sajnos, mint eladót, ebben az esetben nem tudom ajánlani!
Aktív témák
-
Mint írtad személyesen vetted át, akkor is láttad a karcokat mégse álltál el a vásárlástól.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest