Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Ausztriába beakciózták a buds pro-t a samsungnál.
165 euró.
Beküldtem egy régi telefonnak az imei számát, ami már nincs meg, gondoltam, hátha nem kel beküldeni a telefont, és így spórolok , még 50 eurót! De email-ba kiküldték a papírokat amivel vissza kel küldeni a telefont! Így viszont már nem tudom megvenni 115 euróért!
Most azon gondolkodok, hogy akkor nem bontom fel, hanem vissza küldöm. Mert a buds 2 pro az 5.3 bluetooth miatt, és mert kisebb talán jobb választás! Galaxy Z Fold 4- em van. Azon is izgulok, hogy a nagyobb buds nem fog olyan stabilan illeszkedni a fülembe. De kipróbálni nem tudom, mert akkor már nem veszik vissza! Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 1 / 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest