- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyi85
tag
Ezen szakadtam én is :ESZES!
lolASUS TUF GAMING B760M PLUS D4, INTEL i5 12400F, BE QUIET PURE ROCK, SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB M.2, 2x16GB KINGSTON 3200, XFX RX 6700XT 12GB, LIAN LI O11 AIR, ASUS ROG STRIX 650G, REDRAGON KUMARA, A4TECH BLOODY, Acer Nitro XV322QUP 31,5" IPS 165Hz 1440p
-
Srodney
senior tag
mindkét kártya szimpatikus...
-
Sanyix
őstag
turbócsecs mekkora újítás...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Boxi88
őstag
Kár, hogy árat egyikről sem tudni, kíváncsi lettem volna mind a kettő árára...
-
Armagedown
őstag
Ez a Geforce 430 a Radeon HD 3650em méltó utódja
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
TeeBee73
veterán
-
djculture
félisten
Giga ezt erőlteti mostanában.Kezdve a 128 ddr3 megás gt210/220 ami turbocache 512 es,van neki vagy 10 féle butított kártyája.Aki nem szaki azt szépen bepalizzák mert a dobozon is a turbocache memória szám szerepel persze.
[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
Az eszes geforce,de nem a 430-as
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
TTomax
félisten
Micsoda pazar gyári OC,és ezért még extra árat kérnek...röhögve venném a gyári asust és tolnám rá az oc biosát,de csak azért hogy a Vt is menjen... vicc... ránézésből refnyákos a directCU...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TeeBee73
veterán
A TurboCache megoldás a Gef. 6200-nál sokat dobott a teljesítményen, de pl. ATi X550-nél (64MB/256MB) lótúrót sem ért.
Mondjuk az ötlet, nem rossz, ha van megfelelő sávszélesség mindkét oldalról. (Meg sok memória.)"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
törölt tag
A DirectCU nekem nem túl szimpatikus. Vagy kitolja ez a házból a hőt? Egy részét gondolom, de a gyári ebből a szempontból hatékonyabbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
Eszes
Azért kicsit visszafoghatja a RAM...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Asus bemutatta a HD 6870 DirectCU verzióját, míg a Gigabyte a TurboCache technológiát vette elő.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest